Coachingssalon

  HetGeestigeLichaam.nl
 
 

 

       

 

Workshops

   
 Naast individuele begeleiding organiseert Coachingssalon Het Geestige Lichaam met alle liefde workshops voor meerdere deelnemers. Just Breathe, Just Move en Just Natural.

De Just Breathe workshops zijn de ademhalings-en ontspanningsbijeenkomsten. Just Move omvat bewust bewegen in de buitenlucht en Just Natural zijn beauty make-up workshops. Ook leuk voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsbijeenkomsten of voor een familie/vriendenuitje.

Hieronder tref je de workshops en de aanstaande data aan:
 


 

 
 

JUST BREATHE INTRODUCTIE WORKSHOP
Om jullie een beeld te geven van wat ik tijdens de Just Breathe Weekly aanbied, organiseer ik een bijeenkomst op een nog nader te bepalen avond in december. Tijdens deze bijeenkomst geef ik een korte introductie over ons ademhalingsstelsel en geef ik een indruk van hoe de Just Breathe Weekly er uitziet en wat het jou te bieden heeft. Tevens geeft dit jou de kans kennis te maken met de locatie en met mij als jouw begeleider. We eindigen deze bijeenkomst met een heerlijke ademhalingsoefening zodat je zelf kan ervaren hoe dat voelt en wat het met je doet.

Je kan je na de bijeenkomst direct inschrijven voor de eerste 7 weekse.
 

JUST BREATHE WEEKLY; WEKELIJKSE ADEMHALINGSBIJEENKOMSTEN (blok 1~7 weken)

Wat: ademhalings-en ontspanningstechnieken
Wanneer: in de periode van 8 januari tot en met 20 februari
maandagavond 20.30-22.00 en dinsdagochtend 10.00-11.30
Locatie: de Vermaning, Jan Nieuwenhuyzenplein 6, Edam

Het nieuwe blok vindt plaats op een wel hele unieke locatie! Namelijk in het kleine kerkje op de kaasmarkt; de Vermaning. In deze unieke setting gaan we heerlijk ontspannen en worden wij ons bewust van zowel lichaam als geest middels de oude vertrouwde down 2 earth ademhalingstechnieken en meditatievormen. Een cadeautje voor jezelf en een goed begin van de week!

Ik heb 10 heerlijke bedjes beschikbaar op de maandagavond en dinsdagochtend. De investering is €15 per keer inclusief koffie/thee en iets lekkers. 
Na inschrijving stuur ik je de bevestiging en de factuur voor het gehele blok en heb je een gegarandeerd bedje (mits er voldoende aanmeldingen zijn)
Dus spread the word, spread the vibes.....want een moment in de week stilstaan bij jezelf en jouw lijf, is het grootste goed wat je jezelf kan geven, om de rest van de week, bewust en liefdevol naar jezelf, aan te kunnen.

Het aantal deelnemers per bijeenkomst is maximaal 10 personen. Bij 7 personen laat ik de bijeenkomsten doorgaan. Bij minder dan 7 personen staat het mij vrij om de bijeenkomst te annuleren. Ook dan probeer ik je in overleg een ander plekje aan te bieden, mits de ruimte dit toelaat.

Mocht je verhinderd zijn mag je een inhaal les benutten op een ander tijdsstip, mits er voldoende ruimte is. Wel graag minimaal 48 uur voorafgaand aan de bijeenkomst annuleren, zodat er eventueel een andere deelnemer jouw plekje kan benutten en ik de ruimte heb om de bijeenkomst tijdig te annuleren indien ik het minimaal aantal deelnemers onverhoopt niet bij elkaar heb gevonden.

Mocht ik een keer verhinderd zijn, dan staat het mij vrij om de bijeenkomst te annuleren. Ook dan wil ik proberen een inhaal les aan te bieden op één van de andere tijdstippen, mits de plaats het toelaat.

JUST MOVE/MINDFUL RUN
Deze nieuwe workshops, waarbij bewegen, mindfulness, yoga, ademhalingstechnieken samen komen, zijn een waardevolle aanvulling op de fanatieke sporter en is een fijne start voor mensen die willen leren bewegen en ontspannen. Voor ieder conditie niveau is er ruimte, voor ieder doel is er plaats. Van burn-out tot topsport!

We starten in januari, data worden zsm gepubliceerd.

JUST NATURAL
Deze workshops zorgen voor een fijne avond vol kennis en wetenschap over de huid, hoe je haar liefdevol reinigt en laat stralen met de natuurzuivere producten van Dr.Hauschka. Je gaat zelf aan de slag en gaat stralend de deur uit!

Data voor 2018 worden zo spoedig mogelijk gepubliceerd.

Ben je nieuwsgierig geworden? Of wil je een offerte aanvragen voor het afnemen van een workshop speciaal voor jouw gezelschap. Neem gerust contact met mij op of vraag een vrijblijvend (intake gesprek) aan.