Veel bewustwording valt te halen uit de ademhaling. Een lichaam liegt nooit en de adem geeft veel prijs over hoe het met ons gesteld is.

Veel gehoorde klachten zijn hoog en snel ademen, hyperventilatie en zelfs de adem vasthouden. Dit is ook niet zo raar in onze dynamische samenleving. Onze adem reageert direct op de druk en de stress die we kunnen ervaren, zonder dat er nu direct iets vreselijks gebeurt. Aan deze aangepaste  vormen van ademen zitten ook lichamelijke klachten verbonden. Vage klachten die het dagelijks leven kunnen beïnvloeden en soms zelfs belemmeren. Denk maar aan paniek en angst maar ook problemen met de stoelgang of hoofdpijn. Naast bewustwording valt ook veel winst te halen uit de ademhaling. Wat we ons hebben aangeleerd kunnen we ook weer terugdraaien. Het vergt even wat rust en geduld en oefening, maar als snel valt er winst te behalen uit wat jouw adem je in het dagelijks leven te vertellen heeft. Het is altijd bij je namelijk!

Je kan ademhalings-en ontspanningstechnieken tijdens een individueel traject of in groepsverband volgen. Tijdens een individueel traject kom jij bij mij in de praktijk en gaan we aan de hand van jouw klachten gericht werken aan de ademhaling en ontspanning in jouw lichaam en geest.
Uurtarief is €75

Tijdens de groepsbijeenkomsten (maximaal 8-10 personen) leg ik een bedje voor je klaar waarop je anderhalf uur lang mag liggen ontspannen. Even een me-time moment waarbij alleen jij en jouw ademhaling centraal staan. Aan de hand van mijn begeleiding ga je met behulp van ademhalingstechnieken, ontspanningstechnieken en meditatiebegeleiding de ontspanning in. Anderhalf uur per week winst! Een 5-weekse cursus van anderhalf uur per keer is een investering van €95. In de agenda vind je mijn actuele aanbod van deze cursussen onder de noemer Just Breathe.

Neem direct contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek! En informeer naar eventuele vergoedingen!