Eendaagse en Meerdaagse ontspanning


One Day Retreat in Chateau Marquette

Zie hier een verborgen parel grenzend aan het Noord-Hollands Duingebied. We zijn hier compleet omringd door rust dankzij het beschermde natuurgebied, terwijl dit 13e eeuwse chateau praktisch bezien zeer makkelijk te bereiken is. Nabij Amsterdam, Haarlem, Alkmaar rijd je binnen no time een oase van rust binnen, in het plaatsje Heemskerk. En achter de duinen is het heerlijke strand om even lekker uit te waaien. De vele wandel- en fietsroutes leiden de weg daar naartoe.

Hier zullen wij (collega in de wattenlegster Nadine en ik) exclusief op zondagen of op aanvraag een One Day Retreat organiseren! Een dag gevuld met zeer ontspannende en toegankelijke Yoga voor ieder niveau (van beginners tot gevorderden, herstellend van blessures of geestelijke klachten of topfit) Custom made verwennerij voor een ieder die zich heerlijk wil laten vertroetelen.
Wij hebben de ‘know how’ en de ‘feels’ om dit op unieke en warme wijze te verzorgen.

Wij hebben weer een compleet dagprogramma voor jou samengesteld in samenwerking met het Chateau.
Tevens is er op het landgoed het comfortabele Hotel Marquette aanwezig en binnen steenworp afstand een complete sauna wellness met diverse faciliteiten, waarbij je zelf nog aanvullend jouw weekend kan verrijken met een overnachting of behandeling tijdens deze unieke herfstretreat!
En dat exclusief tegen een gereduceerd tarief!
Lees verder voor het dagprogramma, de bij te boeken overnachting en de wellness!

Locatie: Chateau Marquette, Heemskerk
Data: nader te bepalen of op aanvraag voor jouw event!
Tijd: 10.00-16.30
Investering voor de One Day Retreat op het Chateau, inclusief lunch, healthy snack en onbeperkt koffie, water, thee: €175 p.p

Dagprogramma
10.00 uur: een warm ontvangst in één van de smaakvolle zalen van het Chateau. Koffie, thee en water is onbeperkt te nuttigen en vanaf hier begint onze bodemloze put aan ervaring in het begeleiden van jouw Geestige Lichaam
10.30: Het ochtendprogramma zal in het teken staan van een heerlijke Yin Yoga sessie, afgewisseld met Restorative Yoga en ademhalings- en ontspanningsoefeningen.
12.30: LunchTime; geloof ons…dit wordt smullen! De chef van het Chateau zal een heerlijke lunch voor ons samenstellen en uiteraard wordt er met persoonlijke wensen rekening gehouden.

Vervolg programma
13.30: Een Mindful Wandeling op het Landgoed, frisse herfst lucht, adembenemende natuur, stapjes voorwaarts en stilstaan bij hetgeen zich aandient.
15.00: terugkerend naar onze matjes, warmen we weer op met een kop koffie en thee en het vervolg van ons programma, waarbij we met o.a Yoga Nidra de sessie afsluiten, zodat jij dé slaap van de Yogi’s hebt genoten zodat je compleet opgeladen jouw weg vervolgt.
16.30: rond deze klok is het einde van het dagprogramma, maar niet getreurd. Je kunt er bijvoorbeeld nog een diner of een nachtje aanplakken. Het nagenieten zal uiteindelijk toch wel voortduren door de weldaad die jij jouw lichaam en geest hebt gegeven..

Hotel overnachting

Wil je de voorpret of nageniet optimaliseren? Dan biedt het hotel, exclusief voor ons, de volgende optie aan:
€ 95,00* voor een economy twin/double kamer inclusief ontbijt (excl toeristenbelasting) of
€ 110,00* voor een deluxe kamer inclusief ontbijt (excl toeristenbelasting)

Deze boeking kun je rechtstreeks bij Hotel Marquette maken. Onder vermelding van de One Day Retreat zal deze aanbieding je toekomen***
Voor meer info of een impressie van het hotel kun je onder de button een kijkje nemen.

*Prijs is m.u.v. feestdagen (behoudens prijswijzigingen)
**Op basis van beschikbaarheid
***Het hotel bevindt zich niet in het chateau, maar op het Landgoed.

TIP: neem de fietsen mee of boek ze ter plekke voor de prachtige fietsroutes in de omgeving!

Wellness

Binnen 1.5 kilometer vanaf het Landgoed is Sauna De Waterakkers een mooie aanvulling op de ontspanning van de One Day Retreat.
Diverse sauna’s, whirlpools en relaxruimten bieden de mogelijkheid om lichaam en geest compleet te laten ontspannen. De keuze is eindeloos. En….zelfs een massage kan geboekt worden aldaar. Een mooie aanvulling, waar jij exclusief een aanbieding voor kan krijgen als One Day Retreat bezoeker. Te weten:

€ 19,00* per persoon voor een dagentree voor Sauna de Waterakkers

Je kunt rechtsreeks een reservering plaatsen o.v.v de One Day Retreat bij Chateau Marquette.
Let wel op de openingstijden en dagen alvorens je gaat boeken.

*behoudens prijswijzigingen

Yoga, meditatie, mindful genieten onder de Spaanse zon. Tijd voor jezelf tijdens deze wellness retreat!

|AANGEPASTE VERTREK EN AANKOMSTTIJDEN ~VOORJAAR & NAJAAR 2021 |

Wil je er even tussenuit? Even opladen, letterlijk op adem komen, aan jezelf denken en verzorgd worden? Maar vooral ook niks moeten en alles mogen waar je de behoefte toe voelt? Met zon op je gezicht heel bewust alle zorgen van je af laten glijden op jouw zonnebedje. Gun jezelf die ruimte.

Een combinatie van een werkelijk geweldige locatie in een prachtige omgeving en de oprecht liefdevolle begeleiding zorgen er voor dat deze week niet snel vergeten wordt. Je neemt een boost aan energie en tools mee naar huis om dat gevoel nog lang vast te houden.

Heb je zin in lichaamsbeweging, yoga, massages, een goed gesprek met gelijkgestemden aan lange goed gevulde tafels? Onder het genot van heerlijke en eerlijke voeding, bereid door onze kokkin, begeleid door een goed glas wijn? Met als doel om het dagelijks leven bewuster en meer ontspannen weer aan te gaan? Klinkt magisch, dat is het ook!

Je landt op Gerona Airport*, slechts 20 minuten van onze Spaanse Boerderij, omgetoverd tot prachtig landgoed. Huur een auto**, zodat je de vrijheid hebt om jezelf te bewegen tijdens de vrije momenten. Neem de tijd om jouw verblijf en omgeving te verkennen en neem de rust om je vervolgens mee te laten nemen in een fijne vijf-daagse vakantie.

De reis is inclusief 4 overnachtingen, ontbijt, lunch & diner, welkomstborrel en afscheidsborrel, alle yoga lessen en persoonlijke begeleiding, een massage van 45 minuten, onbeperkt water en thee. De reis is exclusief vlucht, transfers en aanvullende dranken/ boekingen.

De investering voor deze magische reis is € 850,-*

Alle overnachtingsplekken zijn geweldig! 

Er is een beperkt aantal 1-persoons plekken in de tuin beschikbaar (dus op basis van beschikbaarheid). Dat zijn de caravans en woonwagens die je terug kan vinden in de foto’s op de website van 123ole.

Je kan er ook voor kiezen om te overnachten in de stalkamers in de tuin – die ruime kamer deel je dan met een collega-vakantieganger of -gangster (we delen je samen in op basis van sexe uiteraard). Wil je een stalkamer voor jezelf, dan geldt er een toeslag van € 35,-* per nacht. Er zijn ook kamers in het huis beschikbaar, hiervoor geldt een 1-persoonstoeslag van € 60,-* per nacht. Zo houd je zelf in de hand wat je besteedt aan je overnachtingen 🙂

*behoudens prijswijzigingen

Programma

Globaal kun je je hier op verheugen, in de praktijk kunnen we wat afwijken van de volgorde uiteraard.

Dinsdag
Aankomst dag!
Feestelijk welkom met een hapje en een drankje en nadere kennismaking.
In de middag een massage (op indeling)
In de vooravond is er een Yin yogales van Nadine en aansluitend een meditatie met Karen. Daarna schuif je aan voor het diner en ga je voldaan jouw bedje in.

Woensdag
Beginnen we met een kopje thee en een ochtendknabbel, gevolgd door een slow flow yogales van Nadine en meditatie met Karen. Daarna is er weer uitgebreid tijd voor het ontbijt en geven Karen en Nadine weer massages (op indeling). Na de lunch ben je de middag lekker vrij. In de vooravond weer een Yin yogales en meditatie met Karen en na het heerlijke diner van Begona mag je weer lekker je luikjes sluiten voor een goeie nachtrust

Donderdag
Deze dag begint zoals gisteren, maar na het ontbijt kun je op pad om te doen waar jij zin in hebt*. Om 21.00 zitten we voor jou klaar om te horen hoe je het hebt gehad met een lekker hapje en drankje.

Vrijdag
Na de yoga is er weer een schrijfmeditatie met Karen en daaropvolgend het ontbijt. Karen en Nadine masseren wederom en je kan er deze dag voor kiezen om mee te lunchen, of dit op eigen gelegenheid elders te doen. Na de lunch kun je je bij Karen en Nadine aansluiten voor een bezoek aan het werkelijk schattige dorpje Besalu om rond te struinen, souvenirs te kopen of het miniaturen museum te bezoeken. Om 18.00 is er voor de liefhebbers weer een yogales (yoga nidra) en mogen we ’s avond aanschuiven voor een heerlijk bord paella!

Zaterdag
Na de vroege yogales heb je de tijd om rustig je koffer te pakken en vast uit te checken. Om 10 uur treffen we elkaar dan weer bij het ontbijt en vertrekken gezamenlijk richting strand of luchthaven (afhankelijk van de vluchttijden – die zijn momenteel helaas nog niet bekend)

*Je kan bijvoorbeeld naar Barcelona (ca. 2 uur rijden), naar Gerona (ca 30 min) om een marktje bezoeken, je kunt de bergen in of je bij mooi weer op het strand draperen. Daarom zijn lunch en diner niet inclusief deze dag. Blijf je liever in en rondom ons verblijf, dan neem je een duik in het verwarmde zwembad, ga je in één van de knusse hoekjes van het huis of de tuin genieten van dat goede boek of lekkere tijdschrift of doe je een dutje in de hangmat.

Lunchen en dineren kan in één van de vele restaurants in Gerona stad of directe omgeving. Je kan er voor kiezen om je reis uit te breiden aan de voorkant of achterkant met een paar dagen in Barcelona. Je kan ons contactpersoon en tevens eigenaresse van onze locatie Debbie benaderen voor fijne insider tips voor eten en verblijf!

**aanbevolen autoverhuur Sunny Cars. We kunnen jou desgewenst in contact brengen met medehuurders om de kosten en de auto te delen. Geef deze wens aan in jouw boeking. Ook is het mogelijk om een transfer aan te vragen bij Debbie van 123ole – kosten hiervan bedragen ongeveer € 50,- per persoon.

Aanmelden
Is deze retreat precies wat je zoekt? Je bent meer dan welkom om mee te gaan! Je officiële aanmelding gaat via de locatie: info@123ole.nl (Debbie is de contactpersoon). Zij kan je ook meer informatie geven over het verblijf of over de reis.

Wie zijn jouw begeleidsters?

Nadine Muller: Na ruim 10 jaar in de zakelijke dienstverlening te hebben gewerkt, besloot ik te gaan doen wat ik écht leuk vind. Ik was altijd al geïnteresseerd in het in beweging brengen van mensen. Vele massage,- yoga- en coachingsopleidingen en cursussen verder heb ik inmiddels veel tools in mijn ‘gereedschapskist’ verzameld om in mijn praktijk mijn behandelingen en lessen uit te voeren. Inmiddels noem ik mezelf ‘professioneel in de watten-legster’. Mijn ervaring is dat mensen enorm op kunnen bloeien door onverdeelde aandacht, voor zowel lichaam als geest.

Karen Schilder-van der Meer: Mijn missie is om de mensen die op mijn pad komen te laten ontspannen, opladen, me-time inbouwen om van daaruit het dagelijks leven in een vorm van balans op de kunnen pakken. Als ervaringsdeskundige, maar ook vanuit mijn praktijkervaring, begeleid ik mensen op geheel eigen wijze, namelijk vanuit de eigen innerlijke kracht van mijn cliënt. De antwoorden liggen klaar om opgepakt te worden. En vanuit ontspanning, zelfliefde, introspectie en mildheid naar jezelf toe, liggen de mogelijkheden voor handen.

Het zal onze gasten dan ook aan niets ontbreken, met de toegewijde aandacht en liefde, in de vorm van een luisterend oor door ons ‘beroepsvertroetelaars”! Dit alles vanuit een down-to-earth benadering.

Wil je meer weten over de retraites? Wil je overleggen of het aansluit bij jouw verwachtingen?  Mail of app/bel dan met Nadine (welkom@bijnadine.nl, 06-52058662) of met Karen (karen@hetgeestigelichaam.nl, 06-29584187).

Voorafgaand aan de retreat neemt Nadine of Karen persoonlijk contact met je op om verder kennis te maken en stil te staan bij eventuele wensen.