Een geestig lichaam in balans houden is de truc. Maar dit is niet altijd makkelijk door externe factoren die ons in disbalans brengen. Of dit nu uit het verleden of heden komt of wellicht in de toekomst ligt. In de basis komt het er op neer dat bewustwording, ontspanning en luisteren naar jezelf van essentieel belang zijn, om van daaruit in beweging te komen. Onder andere onder het kopje I am your coach vertel ik hier iets meer over.

Mijn missie is om jou ruimte voor jezelf aan te kunnen bieden. Vanuit de gedachte dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en een continue wisselwerking met elkaar hebben. Hierbij werk ik zo natuurlijk mogelijk, vanuit jouw innerlijke kracht en natuurlijke schoonheid. Overkoepelend ben ik natuurgeneeskundig therapeute en werk ik vanuit de vijf natuurgerichte principes. Naast de coaching, bied ik de ontspanning aan door middel van natuurzuivere Beauty & Wellness behandelingen, massages, ademhaling, meditatie en ontspanningstechnieken, en Mindful Run&Mindful Walk cursussen om ook letterlijk in beweging te blijven of te komen.

Mijn kracht is om jou in jouw kracht te zetten op een niet zweverige manier. Of dit zich nu op het lichaam of op de geest manifesteert en gedurende welke levensfase dan ook.

Je bent van harte welkom om contact met mij op te nemen en Ā geheel vrijblijvend bij mij in de praktijk langs te komen voor een kop koffie of thee om te kijken waar ik je desgewenst kan begeleiden of wellicht doorverwijzen. Van een praktische schoonheidsbehandeling tot een intensief coachingsproces, ik weet je aan te raken op een manier waar je mee verder kan.