Een geestig lichaam in balans houden is een uitdaging en niet altijd makkelijk door externe factoren die ons in disbalans brengen. Of dit nu uit het verleden of heden komt of wellicht in de toekomst ligt. In de basis komt het er op neer dat bewustwording, ontspanning en luisteren naar jezelf van essentieel belang zijn, om van daaruit in beweging te komen. Onder andere onder het kopje I am your coach vertel ik hier iets meer over.

Mijn missie is om jou ruimte voor jezelf aan te kunnen bieden. Vanuit de gedachte dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn en een continue wisselwerking met elkaar hebben. Hierbij werk ik zo natuurlijk mogelijk, vanuit jouw innerlijke kracht en natuurlijke schoonheid.  De individuele coachingsconsulten kunnen worden verrijkt met diverse vormen van  ontspanning door middel van natuurzuivere Beauty & Wellness behandelingen, massages, yoga, ademhaling, meditatie en ontspanningstechnieken en zijn altijd persoonlijk en custom made. Daarnaast bied ik deze vormen ook in groepsverband aan, waarbij ik altijd oog blijf houden voor persoonlijke zorg en aandacht voor mijn cursisten.

Mijn kracht is om jou in jouw kracht te zetten op een niet zweverige manier. Of dit zich nu op het lichaam of op de geest manifesteert en gedurende welke levensfase dan ook.

Je bent van harte welkom om contact met mij op te nemen en  geheel vrijblijvend bij mij in de praktijk langs te komen voor een kop koffie of thee om te kijken waar ik je desgewenst kan begeleiden of wellicht doorverwijzen. Van een praktische schoonheidsbehandeling tot een intensief coachingsproces, ik weet je aan te raken op een manier waar je mee verder kan.