Tarieven


Behandelingen en prijzen

Individuele Coaching:
Anderhalf uurtarief voor losse consulten (adem)coaching is €95
Coachingstraject : een zes weekse all inclusive’ €525
(kan in drie termijnen worden betaald)

Groeps begeleiding:

Massages en Reiki, Dr.Hauschka Wellnessbehandelingen & Schoonheidsbehandelingen van top tot teen bouwpakket: altijd custom made en persoonlijk.

De kracht van mijn aanbod is dat deze  met elkaar gecombineerd mag worden en dat ik zowel lichaam als geest van top tot teen persoonlijke aandacht en verzorging kan geven met daarop afgestemde producten of behandelmethoden. Je kan een  custom made afspraak maken met een bepaald tijdsbestek en gebruik maken van een custom made aanbod:  per 60 minuten, 90 minuten of 120 minuten. Je betaalt dan een vaste prijs van respectievelijk €65, €95 of €120 en je mag er aan toevoegen wat je fijn vindt of nodig hebt.

Bijvoorbeeld 60 minuten:

-5 minuten voetbad of kopje thee
-30 minuten masseren
-15 minuten wenkbrauwen epileren
-10 minuten bovenlip harsen

of bij 90 minuten

-15 minuten voetbad/ kopje thee
-45 minuten masseren gecombineerd met reiki
-30 minuten gezichtsbehandeling

of bij 120 minuten

-90 minuten coaching
-30 minuten voetbehandeling/massage

of gewoon een uur of anderhalf uur masseren of de Klassieke Dr.Hauschka Massage .

Klassieke Ontspannings

Massage/Reiki

duur prijs
30 minuten (alleen in combinatie met een andere behandeling tot minimaal 60 minuten)
60 minuten* € 65,00*
90 minuten* € 95,00*
Klassieke Dr.Hauschka Massage Een unieke twee uur durende behandeling, waarbij je van top tot teen aangeraakt wordt met zachte strijkingen op het lichaam, met als effect een intense impuls aan het complete lymfesysteem. Diep reinigend en ontspannend!  €99,00
Stoelmassage (alleen zakelijk te boeken) duur prijs
30 minuten €37,50
Gehele lichaam en hoofd 60 minuten € 65,00

Alle massages  kunnen desgewenst beginnen met een ontspannend voetbad en een kop koffie of kruidenthee! Geef dit aan wanneer je daar de behoefte toe voelt.

Dr.Hauschka Wellnessbehandelingen & Schoonheidsbehandelingen

Alle behandelingen zijn compleet met een huidadvies en desgewenst een vrijblijvend product advies op maat (per email) Het bijwerken van de wenkbrauwen en het verwijderen van onzuiverheden is inclusief bij alle behandelingen. Tevens masseer ik het decolleté, hals, nek en schouders mee!
*Bij de klassieke Dr.Hauschka behandeling (DeLuxe) en de Ontspanningsbehandeling beginnen we met een voetbad. De Klassieke Dr.Hauschka varianten zijn tevens permanente speciale aanbiedingen in mijn assortiment.

 • De Klassieke Dr.Hauschka behandeling DeLuxe*: 150 minuten €120.Dit is de Klassieke Dr.Hauschka Behandeling inclusief een heerlijke rug massage met therapeutische olie afgestemd op jouw gemoedstoestand. Super De Luxe!
 • De Klassieke Dr.Hauschka behandeling*:120 minuten €99.De moeder der behandelingen! Een complete behandeling waarbij zowel lichaam als gezicht tot in de puntjes verzorgd worden. Een combinatie van lichaamsmassage aan de voorzijde van het lichaam en een complete gezichtsbehandeling. Een unieke ervaring!
 • De Ontspanningsbehandeling*: 90 minuten €90Hierbij staat ontspanning centraal. Bij deze behandeling wordt een deel van het lichaam op zachte ritmische wijze gemasseerd, waarna ook het gezicht wordt gereinigd, terwijl jij ontspant.
 • De Reinigingsbehandeling: 90 minuten €90Een behandeling die minstens zo ontspannen is, terwijl deze inzoomt op het intensieve reinigen op het gelaat.
 • 1 uur tijd voor jezelf: 60 minuten €65.Het gezicht is gereinigd en je hebt even kunnen opladen onder mijn handen! Wat wil je nog meer?
 • Bruids- of gelegenheidsmake-up op aanvraag. Afhankelijk van de wensen die geheel op maat kunnen worden ingericht. Denk aan aanvullende behandelingen voorafgaand aan de bruiloft, oefen-make-up, make-up voor gasten of aanwezigheid op de bruiloft voor het bijwerken van de make-up.
 • Hauschka Just BeYoutiful workshop van ruim twee uur, inclusief meeneem setje, hapje en drankje! €45. Boek nu jouw compleet verzorgde wellness vriendinnen-/ familieuitje en vraag naar de mogelijkheden!

Schoonheidsbehandelingen zijn niet los te boeken.
Alleen in combinatie met een andere behandeling tot minimaal 60 minuten:

 • Epileren / harsen/ modelleren wenkbrauwen (15 minuten)
  € 12,00
 • Wimpers verven (20 minuten)
  € 12,00
 • Wenkbrauwen verven (10 minuten)
  € 10,00
 • Wimpers en wenkbrauwen verven (30 minuten)
  € 17,50
 • Combinatie wenkbrauwen verven en modelleren (20 minuten)
  € 17,50
 • Combinatie wimpers en wenkbrauwen verven en modelleren (40 minuten)
  € 25,00
 • Harsen bovenlip of kin (10 minuten)
  € 10,00
 • Harsen bovenlip en kin (20 minuten)
  € 17,50

Bij het maken van een boeking gaat u akkoord met de algemene voorwaarden