Reviews


“Karen is rust.
Ze voelt aan wat je nodig hebt op het moment dat je bij haar in de salon stapt. Ze heeft de gave iemand te leren ontspannen al lijkt dat op dat moment onmogelijk. Ze stelt gerust en geeft een heel veilig en vertrouwd gevoel.

Karen heeft ons geholpen houvast te vinden toen we het zelf even niet meer konden overzien. Karen ik ben zo blij met je! Jij bent onze engel!”

Liefs van ons?

~Anoniem~

“Je hebt een klein beetje hemel op aarde te bieden. De sfeer van de salon, website en je aura. Het klopt allemaal en het staat als een huis. Ik denk oprecht dat voor elke klant een wereld open gaat als ze een stap over de drempel zetten.
Je biedt altijd een luisterend oor en een heel divers aanbod aan behandelingen en heeeerlijke producten. Ook speel je goed in op de maatschappelijke onderwerpen en signalen van je klanten. Mindful run, just breath etc. Je blijft ook dicht bij jezelf en dat maakt je heel betrouwbaar.
Kortom ik ben al lang fan en zal dat zeker blijven ☺
Ik denk dat je vooral zo door moet gaan als je doet, steeds ben je weer vernieuwend met andere workshops, zoals je yoga slaap meditatie wat je vertelde daar sta ik nu al om te popelen. En elke keer optimaliseer je iets met een kleine wijziging of toevoeging. Je bent niet bang om te proberen.
Keep going like you do ??”

~Anoniem~

“Je bent echt een Lichtwerker. Jouw purpose is to bring love and light. Je doet dat op authentieke wijze. Jouw vormen van communicatie middels woorden; schrijven, luisteren zijn helend en je heelt middels jouw handen. Dat brengt ontspanning waarbinnen veel gebeurt.

Je durft naar de schaduwkant van het leven te gaan. De mensen durven bij jou hun eigen schaduw kanten te laten zien. Vanuit de schaduw kan je de mensen weer naar het licht brengen.”

~Anoniem~

“Empatisch,
Luisteren en spiegelen,
Liefdevolle klap voor je kop,
De weg laten zien maar mensen er niet opduwen,
Warme aanwezigheid,
Humor, luchtigheid, de absolute wil om er iets moois van te maken.

~Anoniem~

“LIEFDE, voor de mens en voor het leven, vanuit jouw echte eigen jij!
Giga coachende kennis, onpartijdige mening / vernieuwende creatieve inzichten
Wellness, warmte, zachtheid, nuchterheid, een lach een traan, betrokkenheid, oplossingsgerichtheid, geborgenheid.
JIJ”

~Anoniem~

Heeeeeel veel liefde. Jij geeft me het gevoel dat ik er mag zijn, precies zoals ik ben. Je oordeelt niet. Als warmte en liefde te zien zouden zijn, dan zou je dat om jou heen met het oog kunnen waarnemen.
Oordeelloos luisteren heb jij dus ook te bieden. Er zijn weinig mensen op de wereld die dat kunnen. Bijzonder en kan helend werken.
Ik denk dat je hiermee mensen kunt empoweren, in hun kracht kunt zetten.  Zelf tot inzichten laten komen, doordat ze eerlijk (oordeelloos) naar zichzelf kunnen kijken.

~Anoniem~

“Een luisterend oor, geborgenheid, liefdevolle verzorging, niet oordelend, een spiegel voorhouden, anderen helpen. Lef om te ondernemen. Je gaat buiten je eigen comfort grenzen. Je hebt bijv. een start to run cursus gegeven. Je doet het gewoon, en soms is het een onderdeel om te houden en soms niet. Maar hoe je dat doet, kun je ook gebruiken om anderen te coachen. In de huidige tijd hebben echt veel mensen last van stressklachten en last van te druk zijn. Hoe organiseer jij je leven en zorg je dat niet ten onder gaat aan van alles moeten. Daar zie ik jou ook nog wel een x aantal weekse cursus in geven, in combi met ademhaling bijv. Daarnaast ben je ook echt een goede organisator.”

~Anoniem~

“Naast dat Karen haar expertise en ervaring iedere dag 100% inzet, heeft zij als coach nog iets anders te bieden wat voor mij moeilijk te omschrijven valt. Het is niet iets wat ze heeft geleerd maar zeker het meest belangrijkste wat Karen de wereld te bieden heeft. Het is het gevoel wat zij van nature overbrengt. Voor mij is ze altijd “a sure thing” Iemand die er voor je is, je op de juiste manier helpt en iemand die je een vertrouwd gevoel geeft. Ik vind het geweldig om te zien dat Karen op deze manier mensen helpt en veel voor mensen betekend.”

~Anoniem~

“De unieke gave om mensen op hun gemak te stellen, de juiste vragen te stellen en daarmee mensen te laten vertellen/praten. Een baken van rust. Als je bij jou bent geweest voel je je altijd fijn als je vertrekt dan wel psychisch dan wel lichamelijk. Geen oordeel, je laat mensen zelf “het werk” doen. Je blijft in balans, slaat niet door in het een waardoor er geen ruimte is voor het ander. Alles krijgt een plekje.”

Rust, openheid, zorgzaam, balans.

~Anoniem~

“De eerste keer dat ik bij Karen op gesprek kwam, was ik er van overtuigd dat zij voor mij de juiste coach was. Niet te zweverig en heel erg down to earth. Karen hielp mij rustiger te worden en ondersteunde mij om moeilijke situaties onder ogen te komen maar ook om bepaalde doelen te stellen.
Ik heb het hele coaching traject met een fijn gevoel gevolgd. Soms werd er gehuild en soms gelachen, soms kost het je veel energie en soms ben je heel erg rustig na een sessie. Het hoort er allemaal bij.
Wat voor mij het allerbelangrijkste was is dat ik serieus werd genomen en dat er iemand naar me luisterde, dan ben je bij Karen aan het goede adres!”

~Danique~

Lieve Karen
Bij jou voel ik me goed & zo thuis.
Je behandelingen en onze gesprekken zijn weldadig & je bent een meester in vertroetelen!

~Margo~

“Karen is sociaal, open en betrokken en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Je ervaart direct dat ze haar gezichtsbehandelingen op een professionele manier maar tevens met veel liefde en passie uitvoert.
Hierdoor is dit voor mij echt even een momentje voor mezelf; lekker genieten en relaxen en verwend worden door Karen in een prettige, knusse, rustige ruimte waarbij er ook gezellig gekletst wordt; als de behandeling dit ten minste toestaat want de volgende keer ik ga voor een ontspannende, 2,5 uur durende ”stiltebehandeling”, kan niet wachten!”

~Katja~

“Toen ik Karen voor het eerst ontmoette had ik meteen het gevoel dat we elkaar al langer kennen. Echt iemand waar je je meteen bij op je gemak voelt.”

~Wendy~

“Karen is een warme persoonlijkheid. Open, vrolijk en licht, maar ook betrokken, diepgaand en gedreven. Het is een verrijking om je te kennen!”

~Saskia~

“Door Karen een huidanalyse laten doen en aan de hand daarvan een persoonlijk huidverzorgings stappenplan geprobeerd. Ik was snel om en heb gelijk de producten bij haar besteld. Mijn huid was gelijk rustiger en mooier. Erg tevreden over haar advies en gebruik van producten. Ben zelfs overgestapt naar de make-up van Dr.Hauschka, natuurlijke producten en dat is echt een pluspunt! Karen bedankt!”

~Jeroentje~

“Oprecht geïnteresseerd, lief, eerlijk, een mense mens. Ik zal Karen aanraden voor een ontspanningsmoment en als coach voor gesprekken met verdieping die persoonlijk inzicht kunnen bieden.”

~Yvonne~

“Graag wil ik met iedereen delen dat ik erg tevreden ben over de Dr. Hauschka- behandeling die Karen me heeft gegeven. Het heeft niet alleen een boost aan mijn huid gegeven, het was ook zeer ontspannend. Mijn volgende afspraak heb ik gauw weer geboekt.”

~Anja~

“Na een energievretende zwangerschap heeft Karen mij een heerlijke lichaamsmassage gegeven. Dat was precies wat ik nodig had op dat moment! Ik geloof dat ik als jonge mama meer energie krijg als ik mezelf af en toe wat tijd met Karen gun.
De tijd vloog voorbij en ik heb nu al zin in de volgende keer!”

~Ruby~

“O wat was ik zenuwachtig toen ik de eerste keer met mijn ‘hulpvraag’ naar een coach toe ging.
Zodra ik bij Karen binnenkwam was dit over. Karen is heel rustig, geïnteresseerd, luistert goed en begeleid je op een hele prettige manier. Met een lach en een traan. Ze neemt goed de tijd voor je en ze wil je oprecht helpen om verder te komen. Gewoon puur en eerlijk!
De ruimte vond ik ook erg prettig; warm, knus en er hangt een goede sfeer.
Ook ben ik voor een ontspanning/ schoonheidsbehandeling bij Karen geweest. Fantastisch! Ik heb er heel erg van genoten. Heerlijk ontspannen en de producten zijn ook heel erg fijn.
Karen doet haar werk met veel plezier en vooral veel passie, dat merk je aan alles.
Ga zo door Karen, en om nog even in het thema te blijven: Je bent een engel!!”

~Annika~

“Een behandeling bij Karen is een paar uurtjes totaal relaxen, zij heeft er zelf zoveel plezier in dat het overslaat naar jezelf en je voelt je een ander mens na de behandeling.”

~Margreeth~

“Toen ik Karen voor het eerst ontmoeten bij Lighthouse works voelde het meteen vertrouwd, toen er vervolgens een moeilijk tijd volgde in mijn leven wist ik bij wie ik moest aankloppen voor coachingsgesprekken. Karen heeft me door de moeilijke tijd heen geholpen en de goede richting gegeven. Karen is een heel warm persoon waar je goed je gevoel bij kan uiten en die je begrijpt. Na de coachingssessies nog vaak terug geweest voor de heerlijke massages wat echt een stukje me time is geworden. Lieve Karen ik hoop dat je dit nog heel lang blijft doen met alle liefde en plezier die je geeft waarbij je mij en heel veel andere mensen inspireert. You’re an angel!!