Reviews


“De eerste keer dat ik bij Karen op gesprek kwam, was ik er van overtuigd dat zij voor mij de juiste coach was. Niet te zweverig en heel erg down to earth. Karen hielp mij rustiger te worden en ondersteunde mij om moeilijke situaties onder ogen te komen maar ook om bepaalde doelen te stellen.
Ik heb het hele coaching traject met een fijn gevoel gevolgd. Soms werd er gehuild en soms gelachen, soms kost het je veel energie en soms ben je heel erg rustig na een sessie. Het hoort er allemaal bij.
Wat voor mij het allerbelangrijkste was is dat ik serieus werd genomen en dat er iemand naar me luisterde, dan ben je bij Karen aan het goede adres!”

~Danique~

Lieve Karen
Bij jou voel ik me goed & zo thuis.
Je behandelingen en onze gesprekken zijn weldadig & je bent een meester in vertroetelen!

~Margo~

“Karen is sociaal, open en betrokken en je voelt je meteen op je gemak bij haar. Je ervaart direct dat ze haar gezichtsbehandelingen op een professionele manier maar tevens met veel liefde en passie uitvoert.
Hierdoor is dit voor mij echt even een momentje voor mezelf; lekker genieten en relaxen en verwend worden door Karen in een prettige, knusse, rustige ruimte waarbij er ook gezellig gekletst wordt; als de behandeling dit ten minste toestaat want de volgende keer ik ga voor een ontspannende, 2,5 uur durende ”stiltebehandeling”, kan niet wachten!”

~Katja~

“Toen ik Karen voor het eerst ontmoette had ik meteen het gevoel dat we elkaar al langer kennen. Echt iemand waar je je meteen bij op je gemak voelt.”

~Wendy~

“Karen is een warme persoonlijkheid. Open, vrolijk en licht, maar ook betrokken, diepgaand en gedreven. Het is een verrijking om je te kennen!”

~Saskia~

“Door Karen een huidanalyse laten doen en aan de hand daarvan een persoonlijk huidverzorgings stappenplan geprobeerd. Ik was snel om en heb gelijk de producten bij haar besteld. Mijn huid was gelijk rustiger en mooier. Erg tevreden over haar advies en gebruik van producten. Ben zelfs overgestapt naar de make-up van Dr.Hauschka, natuurlijke producten en dat is echt een pluspunt! Karen bedankt!”

~Jeroentje~

“Oprecht geïnteresseerd, lief, eerlijk, een mense mens. Ik zal Karen aanraden voor een ontspanningsmoment en als coach voor gesprekken met verdieping die persoonlijk inzicht kunnen bieden.”

~Yvonne~

“Graag wil ik met iedereen delen dat ik erg tevreden ben over de Dr. Hauschka- behandeling die Karen me heeft gegeven. Het heeft niet alleen een boost aan mijn huid gegeven, het was ook zeer ontspannend. Mijn volgende afspraak heb ik gauw weer geboekt.”

~Anja~

“Na een energievretende zwangerschap heeft Karen mij een heerlijke lichaamsmassage gegeven. Dat was precies wat ik nodig had op dat moment! Ik geloof dat ik als jonge mama meer energie krijg als ik mezelf af en toe wat tijd met Karen gun.
De tijd vloog voorbij en ik heb nu al zin in de volgende keer!”

~Ruby~

“O wat was ik zenuwachtig toen ik de eerste keer met mijn ‘hulpvraag’ naar een coach toe ging.
Zodra ik bij Karen binnenkwam was dit over. Karen is heel rustig, geïnteresseerd, luistert goed en begeleid je op een hele prettige manier. Met een lach en een traan. Ze neemt goed de tijd voor je en ze wil je oprecht helpen om verder te komen. Gewoon puur en eerlijk!
De ruimte vond ik ook erg prettig; warm, knus en er hangt een goede sfeer.
Ook ben ik voor een ontspanning/ schoonheidsbehandeling bij Karen geweest. Fantastisch! Ik heb er heel erg van genoten. Heerlijk ontspannen en de producten zijn ook heel erg fijn.
Karen doet haar werk met veel plezier en vooral veel passie, dat merk je aan alles.
Ga zo door Karen, en om nog even in het thema te blijven: Je bent een engel!!”

~Annika~

“Een behandeling bij Karen is een paar uurtjes totaal relaxen, zij heeft er zelf zoveel plezier in dat het overslaat naar jezelf en je voelt je een ander mens na de behandeling.”

~Margreeth~

“Toen ik Karen voor het eerst ontmoeten bij Lighthouse works voelde het meteen vertrouwd, toen er vervolgens een moeilijk tijd volgde in mijn leven wist ik bij wie ik moest aankloppen voor coachingsgesprekken. Karen heeft me door de moeilijke tijd heen geholpen en de goede richting gegeven. Karen is een heel warm persoon waar je goed je gevoel bij kan uiten en die je begrijpt. Na de coachingssessies nog vaak terug geweest voor de heerlijke massages wat echt een stukje me time is geworden. Lieve Karen ik hoop dat je dit nog heel lang blijft doen met alle liefde en plezier die je geeft waarbij je mij en heel veel andere mensen inspireert. You’re an angel!!