Hoe lang we met elkaar aan de slag gaan is afhankelijk van jouw proces. Gemiddeld omvat een traject 5-7 bijeenkomsten van een uur per bijeenkomst, maar soms duurt het langer en soms heb je na twee gesprekken al bepaalde inzichten verworven om verder te komen in jouw proces.

In essentie werk ik altijd op het bewustwordingsniveau. Pratendeweg en door middel van het voelen en toelaten van eventuele emoties kom je tot inzichten. Soms gaan we een stapje terug om vooruit te kunnen. Vanuit bewustwording richt je je op acceptatie van een bepaald gegeven en van daaruit kan verandering ontstaan. Desgewenst zet je dat om naar concrete stappen richting een gewenste situatie. Dit kan heel praktisch middels een doelen plan of door kleine stappen te ondernemen in jouw dagelijks leven. Of door simpelweg ruimte te geven aan gevoelens, want daaruit vindt vaak heling plaats.

Veiligheid, vertrouwdheid en geborgenheid zijn mijn krachtbronnen. Ik bied een luisterend oor en sta aan de zijlijn als coach om jou op jouw pad te ondersteunen. Jij gaat aan de slag met een gewenste situatie en waar nodig ben ik er. Er gebeurt niets wat jij niet wil en waar je ruimte geeft….that is where the magic happens! Uurtarief is €80

Neem direct contact met mij op voor een gratis en vrijblijvend intake gesprek! En informeer naar eventuele vergoedingen!

Bekijk hier mijn andere website gericht op coaching.