‘Een traject of een los consult?’ een veel gestelde vraag bij aanvang.
Als coach werk ik met jouw antwoorden. Die liggen al in jezelf verscholen. En zijn soms moeilijk te vinden door zogenaamde ‘ruis op de lijn’.  Dus aan jou de vraag: ‘Wat heb je nu nodig om helderheid te creeren?’  Wil je gedurende één of twee consulten een bepaalde situatie in vertrouwen behandelen? Orde op zaken stellen? Gehoord en gezien worden? Dan zijn losse consulten heel fijn.  

Zoek je naar een traject met een kop en een staart? Een helder doel voor ogen en even doorpakken binnen bepaalde kaders? Jouw eigen koers bepalen terwijl ik jouw authentieke pad bewaak? Dan is een traject fijn!

Vind je het lastig om deze vragen voor jezelf te beantwoorden? Tijdens een gratis kennismakingsgesprek kan ik je alvast een beetje op weg  helpen bij het vinden van de eerste antwoorden.

Het traject:

Dit traject bestaat uit een compleet aanbod van mijn kwaliteiten. Kwaliteiten waarbij jouw lichaam en geest de juiste inspanning en ontspanning mogen ervaren. Waarin je letterlijk mag stilstaan en terugblikken. Waar je vanuit verstilling in het hier en nu present bent. En vanuit die balans kan je letterlijk stappen zetten en vooruitgang boeken richting jouw persoonlijke doelen.

  • Zes één op één sessies van 90 minuten verspreid over 12 weken
  • Eén wandelcoachingssessie
  • Diverse schrijfopdrachten
  • Drie ingesproken audio meditaties voor thuis
  • Een ontspannende behandeling naar keuze van 90 minuten
  • Een gebundelde ‘biografie’ dagboek en naslagwerk
  • Een jaar na startdatum een bijzonder evaluatiemoment

We plannen zes afspraken vooruit in de agenda, eens in de twee weken. Naast de consulten bij mij in de praktijk, werk je thuis schriftelijk verder. Je schrijft reflectieverslagen aan de hand van concrete vragen en je zal verdiepende en ontspannende thuisopdrachten meekrijgen. Tijdens de 5e afspraak evalueren we hoe het met jou gaat, waar je staat en wat je nog nodig hebt. 

Na de laatste afspraak, ontvang je een gebundelde en door mij aangevulde biografie. Een tastbare herinnering om letterlijk naar terug te kunnen grijpen, aangevuld met lege bladzijden, om te blijven schrijven aan jouw dynamische leven. Juist na ons traject samen.

Hoe ziet dat er concreet uit? Neem contact met mij op en ontvang een helder overzicht!

Veiligheid, vertrouwen en geborgenheid zijn bij mij gewaarborgd. Ik bied een luisterend oor en sta aan de zijlijn als coach om jou op jouw pad te ondersteunen. Jij gaat aan de slag met een gewenste situatie op geheel authentieke wijze.  Zie hier de actuele tarieven. En informeer naar eventuele vergoedingen!

Bekijk hier mijn andere website gericht op coaching.