Agenda ~ Workshops & Retraites


Meld je nu aan of stel een vraag door contact met mij op te nemen.

Just Breathe: Yoga, ademhaling en meditatie  6 weekse cursus en/ of wekelijkse lessen

Just Breathe 6 weekse cursus:
De  Just Breathe workshops zal ik  in een cursus van zes weken aanbieden in het kerkje op de Kaasmarkt gedurende de periode van september t/m februari. Gedurende zes weken neem ik je mee door de wondere wereld van de ademhaling. Een stukje theoretische achtergrond informatie omtrent dit fenomeen blijven de rode draad in het geheel. Een verkenning van de eigen ademhaling evenzo. Uiteraard trek ik dit breder door in overige levenslessen die we kunnen halen uit de ademhaling, uit onze geestige lichamen en thema’s die zich aandienen. Ter ondersteuning van jouw persoonlijke proces nodig ik je uit voor een schriftelijke of telefonische kennismaking,  eventuele persoonlijke ‘doelstelling’ en eindevaluatie. Aan de hand van de input worden diverse ademtechnieken aangeboden en maak je op brede schaal kennis met Mindfulness en bijzondere Yoga vormen, waarbij de ademhaling continue geïntegreerd is. Kortom, een rijk gevuld programma, met ruimte voor jouw persoonlijke ontwikkeling! 

Data op de maandagavond in 2022/ 20.45-22.15:
Just Breathe 6 weekse Cursus 1: 28 februari/ 7, 14, 21, 28 maart en 4 april
Just Breathe 6 weekse Cursus 2: 12,19,26 september/ 3, 10 en 24 oktober
Just Breathe 6 weekse Cursus 3: 7,14,21, 28 november/ 12 en 19 december

Investering: €125 voor een volledig verzorgde cursus van 6 weken.
Locatie: De Doopsgezinde Vermaning (Kerkje op de Kaasmarkt) Edam

Wekelijkse lessen
Behoefte aan meer regelmaat en ritme?  Of continuering van de weldadige lessen na het volgen van de cursus? Lekker in stilte neerstrijken op de mat om op te laden? De wekelijkse lessen nodigen uit om aan te sluiten wanneer dit jou uitkomt. Je bent dus niet verplicht om iedere week te komen.
Zodra de maatregelen het weer toelaten ben ik voornemens om de wekelijkse lessen op te starten. Vooralsnog houd ik 28-2 als startdatum aan. Om het onderscheid duidelijk te maken noem ik de wekelijkse lessen de zogenaamde “Restore”, ofwel “Herstel” lessen, waarbij de ademhalings- en ontspanningsoefeningen worden verweven met Relax Restorative Yoga en Mindfulness. Alle ingrediënten voor optimaal herstel! Bij voldoende animo  zal ik me focussen op de volgende momenten .

Restore Rise&Shine Maandagochtend: 9.30 -11.00
Restore Rest&Relax Maandagavond: 19.00-20.30
Investering: €15 per les of een strippenkaart met 7 lessen voor €95
Locatie: De Doopsgezinde Vermaning (Kerkje op de Kaasmarkt) Edam

Kleine lettertjes over aan- afmelden, corona e.d:
Tijdens zon- en feestdagen en schoolvakanties worden er geen structurele lessen verzorgd, te weten op: 18 april, 2+9 mei, 6 juni,  zomervakantie 18-7/28-8 (in die periode kan ik een special event verzorgen bij voldoende animo) 17 oktober, 5 december alleen les in de ochtend, 26 december, 2 januari)

Aanmelden kan per email of WhatsApp en betaling geschied contant of per betaalverzoek.

Minimaal aantal deelnemers voor de groepslessen en cursussen is 4 personen, maximaal 10 deelnemers.

Annuleren van een losse les kan kosteloos tot 72 uur van tevoren (dus vóór vrijdagochtend 9.30 voor de maandagochtendles of vóór vrijdagavond 19.00 voor de maandagavondles) Daarna ben ik genoodzaakt een tarief van €10 in rekening te brengen.

Annuleren van een zes weekse cursus kan kosteloos een week van tevoren, dus op de maandag ervoor vóór 20.45. Daarna ben ik helaas genoodzaakt een bedrag van €100 in rekening te brengen.

Indien je zelf een in de plaats stelling kunt verzorgen is dat een mogelijkheid om de kosten te kunnen laten overnemen. Uiteraard zal ik, indien ik genoeg ruimte heb, hier een actieve bijdrage aan leveren.

Indien ik zelf verhinderd ben worden er geen kosten in rekening gebracht.

N.B: Vooralsnog zijn de corona veiligheidsmaatregelen geboden, dus bij twijfel of klachten zorg je er voor dat de medecursisten niet in gevaar komen en handel je naar eer en geweten en volgens de richtlijnen van het RIVM/GGD. Indien dit laatste het geval is, neem ik bij corona afmeldingen de kosten voor mijn rekening. Alle overige annuleringen buiten de voorwaarden zijn voor eigen rekening.

Lees hier meer over de inhoud van mijn les aanbod.

One day retreat op een adembemend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Dan kan je je op diverse zondagen van 10.00-16.00 uur laten meeslepen door mijn collega yoga docente, masseur en coach Nadine Muller (Bij Nadine www.bijnadine.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een meditatiewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme wellness nog even vast!
De One Day Retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden. De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

De bijzondere locatie is Chateau Marquette in Heemskerk
Data: nader te bepalen
Tijd: 10.00-16.30
Investering voor de One Day Retreat op het Chateau, inclusief lunch, healthy snack en onbeperkt koffie, water, thee: €150 p.p
Annuleren kan twee weken voorafgaand.

Just BeYoutiful Dr.Hauschka Workshop

Een unieke, zelf geschreven, workshop waarbij je aan de slag gaat met biodynamische natuurzuivere producten, afgestemd op een thema of het seizoen. Vervolgens neem je een stukje ontspanning, ritme, regelmaat en een goed gevulde Goody Bag mee naar huis! Voor de innerlijke mens wordt op alle mogelijke manieren gezorgd. Met bio dynamische hapjes en drankjes en een bubbeltje en bonbonnetje voor de balans, zorg ik voor een informatieve en  laagdrempelige ervaring voor iedere gelegenheid. Van vriendinnenuitje tot een solo project om handvaten mee te krijgen over de producten, reinigingsrituelen of  een kennismaking met ademhaling en ontspanning. Terwijl jouw masker intrekt, trek jij je namelijk terug voor een heerlijke yoga sessie. Kortom, een goed gevuld programma met voor ieder wat wils.
Data 2022: zondag 10 april/ 3 juli/9 oktober/ 18 december
Tijd: 15.00-18.00
Prijs: €49.00 p.p
Locatie: Doopsgezinde Vermaning, Kaasmarkt Edam
Annuleren kan een week voorafgaand.

Meerdaagse Ontspanning

Yoga&Relax mindfulness week (Ont)Spanje. Genieten en ontspannen onder de Spaanse Zon, van top tot teen verzorgd en verwend en opgeladen weer naar huis!

Ga je mee? Data nader te bepalen.
Een 5-daagse ontspanningsreis op een droomplek aan de Costa Brava met massages, yoga, meditaties, ademhalings-en ontspanningsoefeningen, diepgang, ruimte voor jou en heerlijk lange tafels met soulfood, goede gesprekken en een goed glas! All inclusive (behalve vlucht en transfer) €725 

Meer info check deze pagina!