Agenda ~ Workshops & Retraites


Helaas zijn alle groepsactiviteiten geannuleerd tot nadere orde. Dit ivm het waarborgen van de veiligheid rondom corona. Zodra de omstandigheden het toelaten worden de actuele data op deze pagina bijgewerkt. Individuele trajecten en behandelingen worden vooralsnog wel gegeven.

Meld je nu aan of stel een vraag door contact met mij op te nemen.

Just Breathe: Yoga, ademhaling en meditatie 

Vijf weekse cursus:

De 5 weekse Just Breathe cursus begint zodra de omstandigheden rondom Corona het weer toelaten. Op de maandagavond van 20.30-22.00 uur in de Doopsgezinde Vermaning te Edam (kaasmarkt)
De investering voor  5 weekse cursus is €120
Annuleren van de 5 weekse cursus kan een week van tevoren

Wekelijkse lessen

De wekelijks terugkerende Just Breathe lessen, verweven met Yoga en Mindfulness, zullen door mij worden verzorgd op het Damplein 6b bij de Yoga en QiGong studio op de:

  • Maandagochtend 9.15-10.45 uur
  • Donderdagavond 20.00-21.30 uur

Prijzen en annuleringsvoorwaarden:

  • Losse les € 15,-
  • Leskaart van 15 lessen € 195,-
  • Leskaart van  7 lessen € 95,-    De kaart is 12 maanden geldig

De zaterdag middag retreats geven jou een mooi beeld van mijn cursus aanbod en een weldadig oplaad moment in jouw weekend op de volgende zaterdagen : tot nadere orde.
De zaterdagmiddag retreat bedraagt 35 euro

 Aanmelden kan per email of WhatsApp en betaling geschied contant of per betaalverzoek voorafgaand aan de les/ cursus.
Annuleren van een losse les kan kosteloos tot 24 uur van tevoren
Annuleren van een retreat dag kan tot 48 uur van tevoren

One day retreat op een adembemend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Dan kan je je op diverse zondagen van 10.00-16.00 uur laten meeslepen door mijn collega yoga docente, masseur en coach Nadine Muller (Bij Nadine www.bijnadine.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een meditatiewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness tegen een korting van 10% op een wellnessbehandeling! Of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme wellness nog even vast!

De bijzondere locatie is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort
https://www.duin-kruidberg.nl/nl/spa-wellness

Deze vakantiedag is een investering van €150. Kom je samen met iemand dan betalen jullie samen €270 (inc. lunch, koffie, thee, water) Annuleren kan twee weken voorafgaand.
De One Day Retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden. De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

 

Just BeYoutiful Dr.Hauschka Workshop

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Houd deze pagina in de gaten voor een actueel aanbod of neem contact op indien je een groep hebt van minimaal 5 personen waarmee je de workshop privé (of gedeeld) zou willen ondergaan. Leuk als vrijgezellenparty, familie dag, vriendinnen date. Thema’s zijn cosmetica, make-up, natuurzuivere en biodynamische huid en lichaamsverzorging. Met een starterskit natuurzuivere producten, die je mee naar huis mag nemen, ga je aan de slag. Heerlijk, ontspannen en gezellig. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd.


Meerdaagse Ontspanning

Yoga&Relax mindfulness week (Ont)Spanje

Ga je mee?
19-23 oktober 2021

Een 5-daagse ontspanningsreis op een droomplek aan de Costa Brava met massages, yoga, meditaties, ademhalings-en ontspanningsoefeningen, diepgang, ruimte voor jou en heerlijk lange tafels met soulfood, goede gesprekken en een goed glas! All inclusive (behalve vlucht en transfer) €725 

Meer info check deze pagina!