Agenda ~ Workshops & Retraites


Meld je nu aan of stel een vraag door contact met mij op te nemen.

Just Breathe: Yoga, ademhaling en meditatie 

6 weekse cursus:
De  Just Breathe workshops zal ik  in een cursus van 6 weken gaan aanbieden in mijn kerkje gedurende de periode van september t/m februari. De ademhaling en achtergrond informatie omtrent dit wonderlijke fenomeen blijven de rode draad in het geheel. En uiteraard trek ik dit breder door in overige levenslessen die we kunnen halen uit de ademhaling, uit onze geestige lichamen en thema’s die zich aandienen. Ter ondersteuning worden diverse ademtechnieken aangeboden en maak je zijdelings kennis met bijzondere Yoga vormen, waarbij de adem ook de rode draad is. Kortom, een rijk gevuld programma.

Data op de maandagavond in 2022:

Cursus 1: 10,17,24,31 januari/ 7 en 14 februari
Cursus 2: 28 februari/ 7, 14, 21, 28 maart en 4 april
Cursus 3: 12,19,26 september/ 3, 10 en 24 oktober
Cursus 4: 7,14,21, 28 november/ 5 en 12 december

Investering: €125 voor een volledig verzorgde cursus van 6 weken.
Locatie: Doopsgezinde Vermaning, Kaasmarkt Edam
Annuleren van de 5 weekse cursus kan een week van tevoren

Wekelijkse lessen
Behoefte aan meer regelmaat en ritme?
Wekelijks geef ik op de maandagochtend en donderdagavond de adem- en yogalessen. Op laagdrempelige wijze kun je de yogalessen volgen. Per keer kun je je aanmelden of voor een periode jouw matje reserveren. Dit laatste vooral, wanneer de lessen ondersteunend zouden kunnen zijn in een bepaalde levensfase. Deze lessen zijn het hele jaar door te volgen.

Maandagochtend: 10.00 -11.30  
Donderdagavond: 19.00 – 20.30/20.45 – 22.15
Investering: €15 per les of een strippenkaart met 7 lessen voor €95
Locatie: Yoga QiGong Studio Edam, Damplein 6b
Aanmelden kan per email of WhatsApp en betaling geschied contant of per betaalverzoek na een losse les (week voorafgaand aan een 6 weekse cursus)
Annuleren van een losse les kan kosteloos tot 24 uur van tevoren
Annuleren van een zes weekse cursus kan kosteloos een week van tevoren

Lees hier meer over mijn les aanbod

One day retreat op een adembemend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Dan kan je je op diverse zondagen van 10.00-16.00 uur laten meeslepen door mijn collega yoga docente, masseur en coach Nadine Muller (Bij Nadine www.bijnadine.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een meditatiewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme wellness nog even vast!
De One Day Retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden. De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

De bijzondere locatie is Chateau Marquette in Heemskerk
Data: Zondag 3 of zondag 10 oktober
Tijd: 10.00-16.30
Investering voor de One Day Retreat op het Chateau, inclusief lunch, healthy snack en onbeperkt koffie, water, thee: €150 p.p
Annuleren kan twee weken voorafgaand.

Just BeYoutiful Dr.Hauschka Workshop

Een workshop waarbij je zelf aan de slag gaat met natuurzuivere producten en een stukje ritme en regelmaat mee neemt naar huis!
Data 2022: zondag 10 april/ 3 juli/9 oktober/ 18 december
Tijd: 15.00-18.00
Prijs: €45 p.p
Locatie: Doopsgezinde Vermaning, Kaasmarkt Edam
Annuleren kan een week voorafgaand.

Meerdaagse Ontspanning

Yoga&Relax mindfulness week (Ont)Spanje. Genieten en ontspannen onder de Spaanse Zon, van top tot teen verzorgd en verwend en opgeladen weer naar huis!

Ga je mee?
19-23 oktober 2021

Een 5-daagse ontspanningsreis op een droomplek aan de Costa Brava met massages, yoga, meditaties, ademhalings-en ontspanningsoefeningen, diepgang, ruimte voor jou en heerlijk lange tafels met soulfood, goede gesprekken en een goed glas! All inclusive (behalve vlucht en transfer) €725 

Meer info check deze pagina!