Agenda ~ Workshops & Retraites


Helaas zijn alle groepsactiviteiten geannuleerd tot nadere orde. Dit ivm het waarborgen van de veiligheid rondom corona. Zodra de omstandigheden het toelaten worden de actuele data op deze pagina bijgewerkt. Individuele trajecten en behandelingen worden vooralsnog wel gegeven.

Meld je nu aan of stel een vraag door contact met mij op te nemen.

One day retreat op een adembemend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Dan kan je je op diverse zondagen van 10.00-16.00 laten meeslepen door mijn collega yoga docente, masseur en coach Nadine Muller (Bij Nadine www.bijnadine.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een meditatiewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness tegen een korting van 10% op een wellnessbehandeling! Of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme wellness nog even vast!

De bijzondere locatie is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort
https://www.duin-kruidberg.nl/nl/spa-wellness

Deze vakantiedag is een investering van €150. Kom je samen met iemand dan betalen jullie samen €270 (inc. lunch, koffie, thee, water)

Wegen Corona hebben we de One Day Retreats helaas GEANNULEERD
Houd deze pagina in de gaten voor nieuwe updates

De One Day Retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden. De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Just Breathe, ademhaling en meditatie cursus

De 5 weekse Just Breathe cursus begint zodra de omstandigheden rondom Corona het weer toelaten. Op de maandagavond van 20.30-22.00 in de Doopsgezinde Vermaning te Edam (kaasmarkt)
De investering voor een 5 weekse cursus is €99

Just BeYoutiful Dr.Hauschka Workshop

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Houd deze pagina in de gaten voor een actueel aanbod of neem contact op indien je een groep hebt van minimaal 5 personen waarmee je de workshop privé (of gedeeld) zou willen ondergaan. Leuk als vrijgezellenparty, familie dag, vriendinnen date. Thema’s zijn cosmetica, make-up, natuurzuivere en biodynamische huid en lichaamsverzorging. Met een starterskit natuurzuivere producten, die je mee naar huis mag nemen, ga je aan de slag. Heerlijk, ontspannen en gezellig. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd.


Meerdaagse Ontspanning

Yoga&Relax mindfulness week (Ont)Spanje

Ga je mee?
19-23 april 2021
19-23 oktober 2021

Een 5-daagse ontspanningsreis op een droomplek aan de Costa Brava met massages, yoga, meditaties, ademhalings-en ontspanningsoefeningen, diepgang, ruimte voor jou en heerlijk lange tafels met soulfood, goede gesprekken en een goed glas! All inclusive (behalve vlucht en transfer) €725 

Meer info check deze pagina!