Agenda ~ Workshops


Meld je nu aan of stel een vraag door contact met mij op te nemen.

One day retreat op een adembemend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Dan kan je je op diverse zondagen van 10.00-16.00 laten meeslepen door mijn collega yoga docente, masseur en coach Nadine Muller (Bij Nadine www.bijnadine.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een meditatiewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness tegen een korting van 10% op een wellnessbehandeling! Of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme wellness nog even vast!

De bijzondere locatie is Landgoed Duin en Kruidberg in Santpoort
https://www.duin-kruidberg.nl/nl/spa-wellness

Deze vakantiedag is een investering van €129. Kom je samen met iemand dan betalen jullie samen €229 (inc. lunch, koffie, thee, water)

  • 1 maart VOLGEBOEKT
  • 17 mei GEANNULEERD
  • 5 juli NOG 8 BEDJES
  • 20 september
  • 25 oktober
  • 8 november

De One Day Retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden. De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

Just Breathe, ademhaling en meditatie cursus

In September begint er, na de zomerstop een nieuwe cursus! Houd wel mijn Facebook en Insta in de gaten voor mogelijke mooi weer ‘openlucht’ Just Breathe workshops. Of schrijf je in voor de nieuwsbrief bovenaan de pagina!

De 5 weekse Just Breathe cursus begint in september, te weten op de maandagavond: 14, 21, 28 september en 5en 19 oktober van 20.30-22.00 in de Doopsgezinde Vermaning te Edam (kaasmarkt)
De investering voor een 5 weekse cursus is €99
8 plekjes

De laatste 5 weekse Just Breathe cursus 2020 begint in november, te weten op de maandagavond: 2,9,16,23,30 novembervan 20.30-22.00 in de Doopsgezinde Vermaning te Edam (kaasmarkt)
De investering voor een 5 weekse cursus is €99
10 PLEKJES

Just BeYoutiful Dr.Hauschka Workshop

Momenteel staan er geen data gepland voor deze workshop. Houd deze pagina in de gaten voor een actueel aanbod of neem contact op indien je een groep hebt van minimaal 5 personen waarmee je de workshop privé (of gedeeld) zou willen ondergaan. Leuk als vrijgezellenparty, familie dag, vriendinnen date. Thema’s zijn cosmetica, make-up, natuurzuivere en biodynamische huid en lichaamsverzorging. Met een starterskit natuurzuivere producten, die je mee naar huis mag nemen, ga je aan de slag. Heerlijk, ontspannen en gezellig. Voor de innerlijke mens wordt ook gezorgd.


Meerdaagse Ontspanning

Yoga&Relax mindfulness week (Ont)Spanje

Ga je mee?
18-22 oktober 2020
19-23 april 2021

Een 5-daagse ontspanningsreis op een droomplek aan de Costa Brava met massages, yoga, meditaties, ademhalings-en ontspanningsoefeningen, diepgang, ruimte voor jou en heerlijk lange tafels met soulfood, goede gesprekken en een goed glas! All inclusive (behalve vlucht en transfer) €725 (boek nu voor 15 oktober en betaal slechts €695!)

TWEE PLEKJES VRIJGEKOMEN in oktober!

Meer info check deze pagina!