Agenda


Meld je nu aan of stel een vraag door contact met mij op te nemen.

Zijn er geen data vermeld bij onderstaande activiteiten?
Het is mogelijk om deze groepsactiviteiten te boeken voor jouw eigen event. Te denken valt aan teambuildingsuitjes, vrijgezellenfeesten of vriendenactiviteiten. Verbinding en ontspanning kunnen mooie thema’s zijn, evenals ontwikkeling en bewustwording. Dit alles in een omhullende verzorging. Een weldaad voor lichaam en geest. Heb je interesse om met een groep een custom made programma met mij op te stellen, laat je dan inspireren door onderstaande mogelijkheden.

Just Breathe: Yoga, ademhaling en meditatie  

MAANDELIJKSE MAANDAG MEDITATIE: De ademhaling is een authentieke beweging in jouw Geestige Lichaam die jou bewust kan maken van mogelijk ingesleten patronen, leefstijl en ervaringen op mentaal, fysiek en emotioneel niveau. Welke omgekeerd ook weer positief beïnvloed kunnen worden door bewuste aandacht te geven aan jouw Geestige Lichaam.
Na bijna 10 jaar groepsbegeleiding en individuele coaching met ademhalings-, ontspannings-, en yogatechnieken heb ik een unieke en effectieve methode samengesteld, uitgesmeerd over een ruim half jaar toewijding, waardoor het effect ook inzichtelijk kan worden!

Ik neem je 1x per maand real time mee in de wondere wereld van jouw eigen ademhaling. Samen met wat lichte praktische achtergrondinformatie en verdieping over de werking van het ademhalingsstelsel of de betreffende oefening vergezeld met een bijzondere ontspannende ervaring die weldadig is op mentaal, fysiek en emotioneel niveau.

De oefening van die avond neem ik ter plekke voor je op als audio bestand om gedurende de opeenvolgende periode thuis te kunnen oefenen. Praktische informatie mail ik je toe na de bijeenkomsten en je ontvangt van mij bij aanmelding een notitieboekje, waarbij je gedurende de looptijd van deze workshop, jouw ervaringen en vorderingen, als in een (dag)boek, kunt bijhouden. Op deze wijze geef je verdieping en intensivering aan jouw ontspanning welke je thuis zelf kunt voorzetten en toepassen op een manier die blijvend integreerbaar is.
Zowel per maand als na een ruim half jaar kan je inzien en voelen wat ademhaling, ontspanning en herstel jou op een breder en dieper niveau hebben gebracht.

?Data en tijd: op de maandagavond 2022/2023 van
?20.00-21.30 op
?21-11 / 12-12/ 9-1/ 6-2/ 6-3/ 3-4/ 8-5
?Locatie: De Vermaning in Edam
?#kerkjeopdekaasmarkt
?Investering: € 99 voor
?‍♂️7 cursusavonden van anderhalf uur,
?thee met iets lekkers,
?‍♀️toegewijde persoonlijke begeleiding gedurende die periode,
?7 audio opnames van de ademhalings-ontspanningsoefening
?een schriftelijk naslagwerk om alle opgedane kennis te kunnen nalezen en toepassen.

*je betaalt dit bedrag vooruit en je ontvangt een ‘strippenkaartje’ met 7 lessen. Je committeert je aan deze periode. Dus bij onverhoopte verhindering is er geen restitutie mogelijk. Inhaal les alleen bij een volgend cursusblok en indien mogelijk.

Aanmelden kan per email of WhatsApp en betaling geschied contant of per betaalverzoek.
Minimaal aantal deelnemers voor de groepslessen en cursussen is 6 personen, maximaal 13 deelnemers.
Annuleren van de cursus kan kosteloos een week van tevoren, dus op de maandag ervoor vóór 20.00. Daarna ben ik helaas genoodzaakt een bedrag van €50 in rekening te brengen.
Indien je zelf een in de plaats stelling kunt verzorgen is dat een mogelijkheid om de kosten te kunnen laten overnemen. Uiteraard zal ik, indien ik genoeg ruimte heb, hier een actieve bijdrage aan leveren.
Indien ik zelf verhinderd ben worden er geen kosten in rekening gebracht.

Lees hier meer over de inhoud van mijn cursusaanbod.

One day retreat op een adembemend Landgoed; yoga, ademhaling, wandelingen en meditaties. Een verademing in een droomwereld!

Wil je er even een dagje tussenuit om op te laden in een ultiem ontspannen vakantiesfeer? Dat kan! Dan kan je je op diverse zondagen van 10.00-16.00 uur laten meeslepen door mijn collega yoga docente, masseur en coach Nadine Muller (Bij Nadine www.bijnadine.nl) en mijzelf.

De dag begint met een ontspannende yogales waarna we via de ademhaling en diverse meditaties aanbelanden bij een heerlijke lunch. Een meditatiewandeling in de bijzondere omgeving van het Landgoed zorgen ervoor dat je je in een andere wereld bevindt en het middagprogramma doet je versteld staan van de staat van ontspanning die jouw lichaam en geest hebben bereikt!

Maak deze dag compleet en duik in de wellness of geniet van een overnachting tegen een gereduceerd tarief en houd dat gevoel van ultieme wellness nog even vast!
De One Day Retreat kan rechtstreeks via mij geboekt worden. De aanvullende producten zoals wellness en hotel kunnen via het hotel geboekt worden. Vraag naar de mogelijkheden!

De bijzondere locatie is Chateau Marquette in Heemskerk
Data: nader te bepalen of op aanvraag voor jouw groepsevent
Tijd: 10.00-16.30
Investering voor de One Day Retreat op het Chateau, inclusief lunch, healthy snack en onbeperkt koffie, water, thee: €175 p.p
Annuleren kan twee weken voorafgaand.

Just BeYoutiful Dr.Hauschka Workshop

Een unieke, zelf geschreven, workshop waarbij je aan de slag gaat met biodynamische natuurzuivere producten, afgestemd op een thema of het seizoen. Vervolgens neem je een stukje ontspanning, ritme, regelmaat en een goed gevulde Goody Bag mee naar huis! Voor de innerlijke mens wordt op alle mogelijke manieren gezorgd. Met bio dynamische hapjes en drankjes en een bubbeltje en bonbonnetje voor de balans, zorg ik voor een informatieve en  laagdrempelige ervaring voor iedere gelegenheid. Van vriendinnenuitje tot een solo project om handvaten mee te krijgen over de producten, reinigingsrituelen of  een kennismaking met ademhaling en ontspanning. Terwijl jouw masker intrekt, trek jij je namelijk terug voor een heerlijke yoga sessie. Kortom, een goed gevuld programma met voor ieder wat wils.
Data 2022: nader te bepalen of op aanvraag voor jouw groepsevent
Tijd: 15.00-18.00
Prijs: €55.00 p.p
Locatie: Doopsgezinde Vermaning, Kaasmarkt Edam
Annuleren kan een week voorafgaand.

Meerdaagse Ontspanning

Yoga&Relax mindfulness week (Ont)Spanje. Genieten en ontspannen onder de Spaanse Zon, van top tot teen verzorgd en verwend en opgeladen weer naar huis!

Ga je mee? Data nader te bepalen.
Een 5-daagse ontspanningsreis op een droomplek aan de Costa Brava met massages, yoga, meditaties, ademhalings-en ontspanningsoefeningen, diepgang, ruimte voor jou en heerlijk lange tafels met soulfood, goede gesprekken en een goed glas! All inclusive (behalve vlucht en transfer) €850

Meer info check deze pagina!