Dr. Hauschka Therapeute


Dr. Hauschka onderscheidt zich van product en behandelmethoden. De basis voor de producten is natuurmedisch en dus zeer heilzaam bij diverse complexe huidbeelden (eczeem, onzuiverheden, etc) De 100% natuurzuivere, biodynamische producten en therapeutische oliën geven een impuls aan het zelf herstellend vermogen van jouw lichaam en geest. De aanraking is pure ontspanning en een intense werking. Door het behandelen op het lymfesysteem creëer ik zachte strelingen die een weldaad zijn voor het afvoeren van afvalstoffen. De bijzondere penseelmassage op het gezicht is een onderdeel van veel behandelingen!

Het resultaat is een diepe ontspanning en een intense werking op gemoed en de huid!

Naast producten voor lichaam en gelaat verlaat je bij mij de praktijk in Edam desgewenst met een prachtige natuurlijke dag make-up. De make-up van Dr. Hauschka is compleet natuurzuiver en dekt de gereinigde huid niet af. Sterker nog, de heilzame ingrediënten blijven verzorgen! Ook de extreem gevoelige huid kan veelal de make-up van Dr. Hauschka verdragen.

Kijk gerust op de website van Dr. Hauschka voor meer informatie over de behandelingen, producten en achtergrond informatie: https://www.dr.hauschka.com/nl_NL/

Ik combineer het praktische met het aangename. Terwijl jij lekker ligt, werk ik ook de wenkbrauwen bij en kan ik bijvoorbeeld de bovenlip harsen. Dit soort praktische schoonheidsbehandelingen zijn te vinden onder de link. De Dr. Hauschka behandelingen zijn te vinden onder het kopje ‘Tarieven‘.

Je bent welkom om geheel vrijblijvend een kennismakingsafspraak te maken waarbij we jouw huid onder de loep nemen en ik een passend advies kan geven, zonder enige verplichting. Of sluit aan bij één van de informatieve Dr.Hauschka workshops! Neem snel contact met mij op voor dit aanbod!