Coachingssalon

  HetGeestigeLichaam.nl
 
 

 

       

 

Vergoeding
Zorgverzekeraar

   
 


Ik ben lid van het (BATC) Stichting Belangen Associatie Therapeut en Consument. Zij hebben als streven samen met de paramedisch natuurgeneeskundig therapeuten een bolwerk te vormen van hoogwaardig kwalitatieve therapeuten, om in Nederland binnen enkele jaren te bewerkstelligen dat er een betere balans komt tussen de reguliere en natuurgerichte gezondheidszorg. In het belang van therapeut, consument en zorgverzekeraar streven zij naar een betaalbare natuurgerichte gezondheidszorg van hoge kwaliteit.

De therapeuten die aangesloten zijn bij het BATC functioneren op HBO niveau. Dit betekent dat ze een diploma HBO medische basiskennis hebben, Via modulair onderwijs of meerjarige opleidingen in natuurgerichte werkvormen. Zo zijn zij breed deskundig gevormd en hun beroepsmatigheid volledig verdeeld over de vijf natuurgerichte principes.

 
 

In de praktijk betekent dit dat een BATC therapeut beschikt over een diversiteit aan methodieken om jou te kunnen helpen met jouw gezondheid. Ik benader jouw situatie vanuit het holistische uitgangspunt, wat concreet betekent dat er afhankelijk van jouw situatie verschillende methodes kunnen worden gehanteerd om jou te helpen. Daarnaast stelt ik een behandelplan met jou op alvorens ik met jouw behandeling of consult start, zodat het voor jou direct helder is wat je kunt verwachten en wat het beoogde resultaat is.

Let wel; ik ben géén arts. Het is raadzaam om jouw huisarts op de hoogte brengen van jouw aanvullende consult bij Coachingssalon Het Geestige Lichaam. Ik sta er voor open om in overleg te treden met de huisarts indien wenselijk of indien nodig ten bate van jouw algehele welzijn!

Sinds 2016 is het in veel gevallen niet meer toegestaan jouw eigen therapeut uit te zoeken. Bel met de zorgverzekering om te vragen of de sessies bij mij voor jou vergoed worden. Houd deze informatie dan bij de hand.
Coachingssalon Het Geestige Lichaam
Registratienummer Kamer van Koophandel: 61632414
BATC Beroeps Registratie nr: BR- 02323
AGB Zorgverlenerscode: 90101952
AGB Praktijkcode: 9061459