Coachingssalon

  HetGeestigeLichaam.nl
 
 

 

       

 

Coachingssalon    
 

Schoonheidssalon Edam

Coachingssalon Het Geestige Lichaam is een plaats waar ik mensen kan ontvangen die op zoek zijn naar een luisterend oor, ontspanning, professionele coaching en wellness behandelingen.
De praktijk is opgedeeld in 2 ruimtes. Enerzijds een prachtig ingerichte salon voor heerlijke wellnessbehandelingen van Dr. Hauschka; anderzijds een ontspannen ruimte met uitzicht op de tuin waar de één op één coachingsgesprekken in alle rust en privacy plaats kunnen vinden. Deze plaats bevindt zich op een unieke locatie in Oud Edam in een Rijksmonument waar de sfeer je meteen welkom laat voelen om je te kunnen overgeven aan een weldaad van ontspanning.
Met parkeerschijf (dus gratis) kan je voor de deur 4 uur parkeren op het parkeerterrein.

Jij bent bij mij van harte welkom wanneer jij met een hulpvraag rondloopt waarvan jij het gevoel hebt deze te willen delen. Deze hulpvraag kan te maken hebben met bepaalde gevoelens van onrust die jouw leven in meer of mindere mate beheersen. Dit kan variëren van onrust over de dagelijkse gang van zaken tot dieperliggend oud zeer dat je blijft achtervolgen. Tijdens één op één gesprekken ga jij aan de slag met jouw hulpvraag. Daarbij kan gebruik gemaakt worden van diverse ontspanningsmethoden zoals ademhaling- en ontspanningstechnieken of (stoel)massage.

 
 

De manier waarop we met elkaar het coachingsgesprek in gaan kan ook varieren.Je bent van harte welkom bij mij in de praktijk en daarnaast kan je kiezen voor een eventuele andere methode die het beste bij jou past. Denk bijvoorbeeld aan Wandelcoaching, Skype Coaching of Schrijf Coaching of een combinatie van allen.

De coachingsgesprekken kunnen we voor een bepaalde periode, bijvoorbeeld één keer in de twee weken, aanhouden. Net waar jouw behoefte ligt. Daarbij kan je dit, ter ondersteuning van de gesprekken, combineren met heerlijke ontspannende behandelingen van Dr. Hauschka.
Je kan de schoonheidsbehandelingen ook zonder de combinatie met de coachingssessies boeken. De behandelingen op zich zijn een weldaad voor lichaam en geest en een heerlijk moment voor jezelf.

Mijn visie is om jouw hulpvraag vanuit een holistische benadering in behandeling te nemen. En dat is niet meer en niet minder dan, dat ik rekening houd met het lichaam indien je een geestelijke hulpvraag hebt (denk aan ademhaling en voedingsadvies) en vice versa indien je voor een lichamelijke behandeling komt ik altijd rekening kan houden met het geestelijke aspect (denk bijvoorbeeld aan acne door stress) Dit heeft als doel en resultaat dat jij met jouw hulpvraag een optimaal resultaat bereikt omdat jij met jouw hele wezen aan de slag kan gaan. Dat brengt ons tot mijn missie: dat jij verder kan in jouw eigen leven met jouw eigen tools. Jouw zelf herstellen vermogen wordt aangesproken. Dit was ook één van Dr. Hauschka zijn drijfveren op het gebied van cosmetica: producten ontwikkelen die het zelf herstellend vermogen versterken.  Dat maakt de combinatie tussen Dr. Hauschka en mij uitstekend!
Mijn doel is bereikt wanneer jij enerzijds ontspannen en anderzijds met gezonde energie zelf aan de slag kan met jouw geestige lichaam!