Wenscadeautjes / Brievenbuscadeautjes


Bij mij staat het goed zorgen voor jezelf en ook lief zijn voor jezelf heel erg centraal. Het feit dat je tijd in jezelf investeert door bij mij te komen, is al een groot goed. Om dat kracht bij te zetten heb ik, speciaal voor mij ontworpen, wenscadeautjes in de praktijk hangen. Veel beschermengeltjes, krachtsteentjes en andere symbolische troost en kracht intenties. Voor jezelf of voor iemand anders gedurende bepaalde fases in het leven. Leuk om mee te nemen en om zelf te geven. Ik verzorg ook de verzending, dus schroom niet om contact met mij te zoeken. Op facebook post ik regelmatig de wisselende actie en op aanvraag kan ik gericht het één en ander aan inspiratie naar je toe appen. Uiteraard ben je van harte welkom even langs te komen, om de cadeautjes met eigen ogen te bewonderen.

Daarbij schenk ik graag een ‘bakkie troost’ of rust voor je in. De thee die ik serveer in de praktijk is de 100% biologische van Nederlandse bodem Hennep Thee van Dutch Harvest. Net zo puur en eerlijk als de Dr.Hauschka producten. Kijk gerust op de informatieve website!

https://dutchharvest.org

Leuk om voor jezelf mee te nemen en te integreren in jouw dagelijks ritueel of om cadeau te doen. De Hennep thee is er in de naturel, chai, choco en herbs variant en kost €4.95. Ik verkoop er ook de fraaie thee zeefjes bij (€5.50) voor een compleet cadeau! Een theezakje en een thee zeefje samen is altijd €10! Kom een slokje van deze unieke thee proeven of bestel!