We zijn ons allemaal bewust van het feit dat beweging een onderdeel van een gezonde lifestyle is. Maar voor velen ligt daar een drempel. Door tijdgebrek of gebrek aan conditie of zelfvertrouwen.
Mindful Run/ Walk is echt voor iedereen toegankelijk! Ik bied Mindful Run in Edam en Volendam met veel enthousiasme aan om jou met plezier en ontspanning te laten bewegen, zonder dat je uitgeput raakt, maar wel anderhalf uur per week in beweging bent gedurende mijn 5-weekse cursussen.

Tijdens een 5-weekse cursus (Run of Walk) komen Yoga, ademhaling, Mindfulness en het lopen of hardlopen, als drager van het geheel, aan bod met o.a themaโ€™s als bewustwording, focus en loslaten. Ook hier onderga je een prachtig bewustwordingsproces waarbij je in de volledige ontspanning aan lichaam, geest en ook conditie werkt. Na de cursus heb je een mooie schat aan kennis en ervaring om met plezier te blijven bewegen! Er is geen prestatiedruk en dat is letterlijk een verademing!

Een 5-weekse cursus is een investering van โ‚ฌ95. In de agenda vind je mijn actuele aanbod van deze cursussen onder de noemer Just Move/Mindful Run-Walk.

Voor meer informatie over Mindful Run en een actueel overzicht verwijs ik naar mijn pagina onder de Mindful Run website. Hier kan je tevens ook direct een aanvraag of boeking plaatsen.
https://www.mindfulrun.nl/edam-volendam/