Coachingssalon

  HetGeestigeLichaam.nl
 
 

 

       

 

Schrijf Coaching    
 

Schrijf Coaching

Ben jij iemand die makkelijker communiceert via geschrift dan mondeling? Of vind je het moeilijk om een praktijk binnen te stappen en face to face met elkaar te praten over jouw gevoelens? Blijf je liever anoniem? Of herken je het fenomeen dat je op bepaalde momenten van de dag/ nacht heel dicht bij je gevoel staat en dit (op papier) kwijt kan, maar dat er dan net even geen luisterend oor voor handen is? Of ben je gewoon een echte schrijver en is dit jouw primaire manier van communiceren waarmee jij het best tot je recht komt?

Wil jij op een laagdrempelige manier aan de slag gaan met jouw hulpvraag en denk jij dat coaching jou wel uitkomst biedt? Middels schrijf coaching bied ik de mogelijkheid dit via geschrift te bewerkstelligen.

 

 
 

Belangrijk om te weten is dat het niet om het geschrift gaat in de zin van een foutloos geschreven stuk. Het gaat er om dat jij middels de inhoud van het geschrift jouw verhaal kwijt kan. Dus ik kijk niet naar grammatica en spelling!

Neem geheel vrijblijvend contact met mij op om een Schrijf afspraak te maken.
Jouw eerste email aan mij is een kennismakingsmail waarin je mij vertelt wat jouw hulpvraag /thema is. Aan de hand van jouw email reageer ik, de eerste keer geheel kosteloos, met een introductie en eventueel vervolgplan van mijn zijde, met het bericht of ik jou al dan niet kan ondersteunen middels de schrijfcoaching. Indien jij hiermee akkoord bent, kunnen wij ons coachingstraject schriftelijk beginnen.
Jouw e-mail wordt in behandeling genomen, nadat de betaling per bank heeft plaatsgevonden. Per reply op jouw email bedragen de kosten 30,00