Coachingssalon

  HetGeestigeLichaam.nl
 
 

 

       

 

Schoonheidsspecialiste    
 

schoonheidsspecialiste, schoonheidssalon

“Schoonheid komt van binnenuit”.. zegt men wel eens…en daar ben ik het helemaal mee eens.
Tijdens mijn opleiding tot coach werd deze uitspraak bevestigd door de wondere wereld van wat in ons binnenste afspeelt en in het uiterlijke naar voren komt. Het lichaam liegt in principe niet en geeft aan wat het nodig heeft. Dat was een rode draad die we, tijdens de opleiding en met name tijdens een module ‘Lichaamsgericht Coachen’, konden volgen. Het klinkt misschien raar om dan te beseffen dat een gezegde als deze mij ook de opleiding tot schoonheidsspecialiste heeft doen volgen. Een opleiding die zich in eerste instantie focussed op het verbeteren van het uiterlijk, maar waar ík meer diepgang in zie.

Ik kan het me zo voorstellen dat wanneer je als coachee (client) aan het werk bent met je gevoel, je geest, je ademhaling, voeding, ontspanning en al wat niet meer bij het coachen aan de orde komt, het ook lekker is om zo nu en dan je lichaam en het gelaat te verwennen en te verzorgen. Zij dragen immers alles wat je van binnen voelt en ervaart, uit naar de buitenwereld. Even een ‘ik momentje’ is dan welverdiend.

 
 

Wellicht is aan de slag gaan met je gevoel en daar over praten helemaal niet jouw ding en wil je liever, hetzij in stilte of pratende weg, je lichaam laten verwennen met warme aanrakingen en eerlijke heerlijk geurende producten. Zo’n verwen moment beïnvloedt onlosmakelijk weer de geest op een positieve manier zonder daar veel woorden aan vuil te hoeven maken.
En dat blijft in de Coachingssalon mijn rode draad…lichaam en geest zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden en verdienen beiden aandacht op de momenten dat dit nodig is. Als je leert luisteren naar wat je nodig hebt zal je merken hoe geestig jouw lichaam is!

Ik maak in mijn Schoonheidssalon gebruik van de producten en behandelingen van Dr. Hauschka. Dr. Hauschka biedt een natuurlijke producten lijn met heerlijke therapeutische geuren en warme behandelingen die volledig aansluiten bij mijn visie op wellness. Daarbij krijgen zowel het lichaam en het gelaat de verzorging en voeding van de producten en de behandelingen die zij nodig hebben om van binnen en buiten te kunnen stralen.

Mijn doel is bereikt wanneer ik jou een heerlijk moment voor jezelf heb kunnen geven met eerlijke en natuurlijke producten die aansluiten aan jouw ritmes en behoeften. Daarbij ga ik graag aan de slag met jouw lichaam en de wensen die jij hebt omtrent ontspanning en huidverbetering. Het benadrukken van jouw bestaande schoonheid staat centraal.

Voor een overzicht van de behandelingen en prijzen kan je op de link kijken naar de mogelijkheden. Je mag ook altijd vrijblijvend contact met mij opnemen voor het stellen van vragen of een vrijblijvend intake gesprek met persoonlijk advies in de salon in Edam - Volendam.