Coachingssalon

  HetGeestigeLichaam.nl
 
 

 

       

 

Producten    
 

Dr Hauschka producten

De producten van Dr. Hauschka onderscheiden zich van andere producten omdat zij extracten van heilzame planten bevatten. Deze worden zorgvuldig samengesteld waar dagelijks nog heel veel handwerk bij komt kijken. De natuurlijke grondstoffen zijn bijna uitsluitend afkomstig van biologisch- dynamisch gecontroleerde teelt of worden ingewonnen via Fair Trade-projecten. De producten zijn volledig vrij van chemisch-synthetische conserveringsmiddelen, geur- en kleurstoffen en 100% dier test vrij.

Dit concept vindt zijn oorsprong in de jaren ’20, toen Rudolf Hauschka voor WALA Heilmittel GmbH natuurlijke geneesmiddelen, zonder conserveringsmiddelen, ontwikkelde. Geïnspireerd door de Antroposoof Rudolf Steiner toen Dr. Hauschka tijdens een ontmoeting hem de vraag stelde: ‘Wat is leven?’. Steiner vertelde dat het leven ritme is.
Het ritmisch procedé wat Dr.Hauschka samenstelde voor de geneesmiddelen, inspireerde Elisabeth Sigmund, schoonheidsspecialiste en destijds op zoek naar 100% natuurlijke en helende cosmetica. De samenwerking tussen beiden vormden het fundament voor Dr. Hauschka cosmetica en de bijbehorende ritmische benadelingen van Sigmund haar hand. Deze worden tot op de dag van vandaag in ere voortgedragen door onder andere alle medewerkers van WALA en door Dr. Hauschka Therapeutes.

 
 

Het hart van Dr. Hauschka Cosmetica bevindt zich in Duitsland. In de WALA tuin, gesitueerd bij het moederbedrijf, worden meer dan 150 heilzame planten op biologisch-dynamische wijze geteeld waarna zij op de bijzondere ritmische wijze voor het grootste gedeelte, handmatig worden verwerkt in de cosmetica lijn.

Wat Dr.Hauschka zo bijzonder maakt is, naast de heilzame planten en eigen behandelconcept, de kerngedachte dat jouw huid de eigen krachten bezit om zichzelf te verzorgen en herstellen. Ik ga ook niet uit van een vast huidbeeld, maar een dynamisch huidbeeld. Jouw huid draagt naar buiten, hoe jij je van binnen voelt en dat verandert continue. Daar pas ik mijn product keuze en behandeling samen met jou op aan. De producten van Dr. Hauschka zijn hierin ondersteundend en vormen een basis op drie niveaus: een drie-eenheid: reinigen, versterken en verzorgen. De dagverzorging zorgt er voor dat jouw huid optimaal beschermt is tegen extreme omstandigheden van buitenaf. De vetvrije nachtverzorging zorgt er voor dat jouw huid helemaal vrij is om tot rust te komen, om cellen te vernieuwen, om afvalstoffen af te voeren, zonder dat de producten jouw natuurlijke proces verstoren.
Tevens wordt er in de dagelijkse verzorging ook aan de tere huid van de ogen en lippen, handen en voeten gedacht en biedt Hauschka een prachtige lijn met intensieve verzorging in de vorm van maskers en kuren.
Het gehele lichaam wordt verzorgd met de bad, douche- en olie producten die aansluiten met therapeutische geuren die op dat moment bij jouw welzijn aansluiten.
Daarnaast is er een verzorgende make up lijn die niet alleen schminkt maar tegelijkertijd verzorgd met behulp van onder andere de natuurlijk ingewonnen mineralen uit de natuur. Dus ook tijdens de make up gaat de huidverbetering en verzorging gewoon door en wordt jouw natuurlijke schoonheid alleen maar versterkt met de prachtige decoratieve kleuren van Dr. Hauschka Cosmetica.

Heb je vragen over de producten van Dr. Hauschka of wil je meer weten? Kijk dan even op deze website.
Je kan ook altijd contact met mij opnemen.
Ik sta bij WALA BV als erkend verkooppunt van de producten van Dr. Hauschka aangeschreven.