Coachingssalon

  HetGeestigeLichaam.nl
 
 

 

       

 

Dr. Hauschka    
 

Lymfestimulatie

Het bewaren van evenwicht tussen mens en natuur, dat is de filosofie van Dr. Hauschka Cosmetica. Hieruit vloeit de unieke kijk op schoonheid, gezondheid en balans. De filosofie wordt duidelijk aan de hand van de bijzonderheden van de natuurlijke cosmetica en de behandelmethoden.
Ik heb een paar bijzonderheden voor je op een rij gezet:

- De producten en behandelingen stimuleren het zelfherstellende vermogen van jouw huid;
- Er wordt geen indeling in verschillende huidtypes gehanteerd - jouw huid wordt gezien als een compleet orgaan met dynamische huidbeelden;
- Er wordt gebruik gemaakt van biologisch-dynamische heilzame planten;
- Er wordt gewerkt vanuit natuurlijke ritmes bij teelt, productie en verzorgingsconcept;
- De producten zijn vrij van synthetische geur- kleurstoffen en conserveringsmiddelen;
- Er zijn bijzondere samenwerkingen met Fair Trade projecten;
- De behandel methode concentreert zich op jouw volledige ontspanning  en op de lymfe stimulatie;
- Er is een complete make-uplijn – met natuurlijke ingrediënten en een receptuur die niet alleen schminkt, maar tegelijkertijd ook verzorgt.

 
 

Volgens de Dr. Hauschka visie is alles met elkaar verbonden; jouw gezicht met jouw lichaam, jouw lichaam met jouw gemoedstoestand en jouw stemming met jouw uitstraling. De Hauschka gezichtsverzorging gaat dieper dan alleen jouw huid. Daarom heeft Dr. Hauschka Cosmetica vanuit een holistische gedachte een cosmetica ontwikkeld op basis van hoogwaardige oliën en geselecteerde heilzame plantenextracten.

Doordat ik tijdens deze behandeling jouw lichaam als één geheel zal benaderen, geef ik impulsen die de regeneratie en het herstel van je huid stimuleren.
Hierbij vormt de lymfestimulatie een centraal onderdeel van vele Dr. Hauschka behandelingen. De kleine lymfecapillairen zijn belangrijk voor het afvoeren van stofwisselingsproducten en overtollig weefselvocht. Wanneer zij met zachte strijkbewegingen en penseelstreken worden gestimuleerd, ontspannen en ontgiften zij – zuurstof en voedingsstoffen worden naar de cellen getransporteerd, het weefsel raakt zijn gifstoffen kwijt. De zelfreinigende processen van jouw lichaam worden ondertussen geactiveerd, terwijl jij jezelf kunt overgeven aan de behandeling. Geniet van ontspannende en tegelijkertijd werkzame impulsen die jouw huid in evenwicht brengen en jouw hele lichaam nog dagen laten nagenieten.

Bij Dr. Hauschka draait het altijd om de ‘Kwaliteit van de aanraking’ en wordt de behandeling een “Weldaad voor lichaam en geest” bevonden.
Wie eenmaal een behandeling van Dr. Hauschka heeft ondergaan, zal dit ritueel regelmatig willen ervaren. Het advies is dan ook: beloon jezelf om de vier tot zes weken met deze rustgevende behandeling.

Zowel de diverse lichaams- als gezichtsbehandelingen vind je op deze pagina.

Neem snel contact met mij op voor een afspraak! Bekijk ook de Workshops die ik organiseer!