De batterij opladen, je hoofd leegmaken en even lle aandacht voor jou
Midden in de Veluwse bossen, in een luxe spa-hotel, staat een team professionals voor je klaar met alle aandacht voor ju. Hier vind je een berg aan mogelijkheden om te ontspannen, om om nieuwe inspiratie op te doen en je gezondheid een boost te geven. Altijd met alle vrijheid om te doen waar jij zin in hebt, want onze enige huisregel is: niets moet alles mag jij bent je eigen guru. Jj kiest waar je behoefte aan hebt. Om je een beetje te helpen, hebben we 3 soorten retraites samengesteld. Welke past bij jou?

Detox Retraite

Geef je gezondheid een boost, maak een frisse start. Een grote schoonmaakbeurt voor lijf n geest. Met onze goede begeleiding, lekkere verse sappen, een luxe spa hotel en yogalessen is het een makkie. Naar huis met minder kilos en meer energie!
2x per maand, het hele jaar door
vanaf 450,- pp

Klik hier voor meer info 
detox retreat

Yoga Retraite

Yoga gaat niet over lenig zijn. Yoga leert je juist dat je nu al helemaal prima bent. Het brengt je innerlijke rust, zelfvertrouwen. En daagt je uit om jouw grenzen te verkennen en te verleggen. Met 5 yogalessen, 3 yoga filosofie lezingen, een build your own practice workshop en nog vl meer biedt dit weekend je een breed programma om echt de diepte in te gaan. Waarbij je uiteraard vrij bent om te kiezen wat je wilt doen, en wat ook niet.
1x per maand, het hele jaar door
490,- pp

Klik hier voor meer info 

Yoga Retraite

Mindfulness Retraite

In de alledaagse hectiek van drukte en verantwoordelijkheden raast het leven soms aan je voorbij. In dit weekend leer je hoe je meer mindful in het leven kunt staan. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je je stabieler voelt en gehaastheid plaats maakt voor genieten. Je krijgt weer grip en dat voelt goed!
1x per maand, het hele jaar door
550,- pp
Klik hier voor meer info 

Alle 3 de soorten Retraites vinden plaats in een luxe hotel midden in de Veluwse bossen!