‘Schrijf jouw Goede Voornemens voor 2019’ Compleet verzorgd weekend in Volendam!

Wie aan hotel Spaander denkt en aan de Dijk van Volendam, die denkt wellicht aan reuring, 'herrie in het hotel' (TV programma), toeristen, feest! Ik denk aan een retraite, aan ontspanning en verdieping, want het IJsselmeer brengt verstilling, om vandaaruit dicht bij jezelf te komen. Vandaar dat ik het je mag laten ervaren, een ware ontspanning op de Dijk van Volendam, met het volgende retraite programma.

Ken je dat gevoel? Dat je nu eindelijk eens wat beter voor jezelf wil zorgen, of dat je nu echt die carrière switch wil maken, die laatste kilo’tjes af wil vallen of andere doelen die maar niet haalbaar lijken aan wilt pakken. Met het voorjaar en de zomer voor de deur en daarna de drukke eindejaarsmaanden in het vizier, voelt het als een race tegen de klok. We moeten nog zo veel en zo’n jaar lijkt zo kort. En, we leggen de lat voor onszelf vaak veel te hoog!

Ontmoeten   
Hoe klinkt een weekend (9-10-11 november) van ont-moeten voor jezelf (en eventueel een dierbare) voordat we de drukke laatste periode van 2018 inrollen? Op de eerste plaats moet tijdens dit retraite weekend dus niets……

Voordat de laatste periode van 2018 begint, creëer ik de mogelijkheid, dit weekend  in te plannen om ten eerste te ont-moeten. Ik bied een programma aan waar gebruik gemaakt mag worden van de onderdelen die ik aanbied. Ten tweede staat dit weekend in het teken van een ontmoeting met jezelf. Met jouw lichaam en geest en de samenwerking tussen beiden. Vragen waar je mee aan de slag gaat zijn: “Wat zijn mijn goede voornemens, mijn doelen? Wat zijn de redenen dat ik deze tot dusver niet heb behaald? Waar loop ik tegenaan? Wat zijn mijn valkuilen en belemmerende overtuigingen? Wat heb ik nodig?” Daarmee gaan we zowel actief als passief aan de slag. Dit doe je samen met een groep gelijkgestemden van maximaal 10 personen.

Passief vs actief

Passief houdt in dat we heerlijk gaan ont-spannen. Vrijdagavond mag je aansluiten bij de meditatie/ademhalings-en ontspanningsavond. Waarbij ik je begeleid. Vervolgens kan je, na een weldadige nachtrust, actief aan de slag gaan met het actieve gedeelte. Daarnaast is er tijdens het programma veel vrije tijd ingebouwd om op eigen gelegenheid en op eigen wijze te kunnen relaxen en alle indrukken te laten bezinken. Actief houdt in dat je door bepaalde schrijf-, doe-  en bewustwordingsopdrachten aan de slag gaat met jouw eigen doelen, waarbij ik je uitnodig de lat lager te leggen. Het resultaat is ontspanning, bewustwording en een eigen geschreven doelenplan waar je thuis actief mee aan de slag kan gaan, door het zetten van kleine stapjes en het vieren van successen! Uiteraard is alles om het programma heen, volledig verzorgd en hoef je nergens aan te denken!

Extra excursie
Op zaterdag zullen we een bijzondere boottocht maken, vanaf de haven van Volendam over het IJsselmeer richting Marken, met aansluitend een mindful walk op het eiland. 

Locatie/ accommodatie
De locatie waar ik dit organiseer is het Art Hotel Spaander, gesitueerd pal aan het IJsselmeer, aan de haven van Volendam. Vanaf de hotelkamer zie je Marken in de verte liggen. Volendam, een inspirerend vissersdorp, met zeer gewortelde, bruisende en energieke inwoners. Anderzijds biedt het dorp, aan het IJsselmeer, de rust die nodig is om, van daar uit weer in beweging te komen. Een perfecte balans tussen actief & passief en rust & beweging. 

Vanuit de hotelkamer en diverse zalen in het hotel is het genieten van een onvergetelijk en inspirerend uitzicht over het IJsselmeer. Daarnaast biedt het hotel een overdekt zwembad, Turks stoombad en sauna aan. Er is parkeergelegenheid voor de deur.

Investering
Het weekendprogramma is volledig verzorgd, all inclusive voor 450 euro:
(inclusief 2 overnachtingen, coachingsprogramma, ontbijt, lunch, diner, bootexcursie naar Marken, parkeren op het privé terrein en late check out op zondag)

Exclusief dranken

Dagprogramma*

Vrijdag 9-11: check in vanaf 14.00

17.00: Ont-moeting met een welkomstdrankje

18.30: Diner in de serre met meerzicht

20.30: Avondprogramma met ademhalings-en ontspanningstechnieken

22.00: Einde programma

 

Zaterdag 10-11 ontbijt vanaf 07.30

10.00-11.30 kick off programma

12.00-13.30 lunch

14.15 Boot richting Marken

14.45 Start wandeling op Marken

16.15 Boot terug naar Volendam (inc. Hapje en drankje)

16.45 Vrije tijd

 

18.30 - 20.00 Captains Dinner in Captains room

Avond vrij/ schrijftijd

 

Zondag 11-11 ontbijt vanaf 07.30

10.00-11.30 Vervolg programma

12.00-13.30 Lunch

14.00-15.00: Afsluiting programma

15.00-17.00 Vrije tijd/ late check out

 *het programma kan enigszins gewijzigd worden

Zondagmiddag, na het programma, is er gelegenheid om nog even te genieten van het hotel, de faciliteiten en de omgeving. Vervolgens ga je opgeladen en gemotiveerd naar huis, want….de eerste liefdevolle stap naar het te behalen doel is gezet, er is een zelf-geschreven plan ingepakt en thuis kunnen de vervolgstappen worden gezet, op geheel eigen unieke wijze!

Indien wenselijk is het mogelijk, na deze retraite, een Skype coachingssessie aan te vragen, wanneer er verdere begeleiding nodig is op het gebied van de te behalen doelen.  

Ga je mee?

Schrijf je nu in door het sturen van een email naar karen@hetgeestigelichaam.nl. Ik neem dan persoonlijk contact met jou op. Na een kleine kennismaking ontvang je een bevestigingsmail  inclusief de algemene voorwaarden en de factuur (mits voldoende deelnemers)
Na betaling is jouw deelname gegarandeerd en mag je aftellen naar november!

Ik kijk er naar uit jou te ontmoeten, te laten ontspannen en te begeleiden op jouw pad!

Lighthouse Works Retraites

De batterij opladen, je hoofd leegmaken en even álle aandacht voor jou
Midden in de Veluwse bossen, in een luxe spa-hotel, staat een team professionals voor je klaar met alle aandacht voor jóu. Hier vind je een berg aan mogelijkheden om te ontspannen, om om nieuwe inspiratie op te doen en je gezondheid een boost te geven. Altijd met alle vrijheid om te doen waar jij zin in hebt, want onze enige huisregel is: niets moet alles mag – jij bent je eigen guru. Jíj kiest waar je behoefte aan hebt. Om je een beetje te helpen, hebben we 3 soorten retraites samengesteld. Welke past bij jou?

Detox Retraite

Geef je gezondheid een boost, maak een frisse start. Een grote schoonmaakbeurt voor lijf én geest. Met onze goede begeleiding, lekkere verse sappen, een luxe spa hotel en yogalessen is het een makkie. Naar huis met minder kilo’s en meer energie!
2x per maand, het hele jaar door
vanaf € 450,- pp

Klik hier voor meer info 
 

Yoga Retraite

Yoga gaat niet over lenig zijn. Yoga leert je juist dat je nu al helemaal prima bent. Het brengt je innerlijke rust, zelfvertrouwen. En daagt je uit om jouw grenzen te verkennen en te verleggen. Met 5 yogalessen, 3 yoga filosofie lezingen, een build your own practice workshop en nog véél meer biedt dit weekend je een breed programma om echt de diepte in te gaan. Waarbij je uiteraard vrij bent om te kiezen wat je wilt doen, en wat ook niet.
1x per maand, het hele jaar door
€ 490,- pp

Klik hier voor meer info 

 

Mindfulness Retraite

In de alledaagse hectiek van drukte en verantwoordelijkheden raast het leven soms aan je voorbij. In dit weekend leer je hoe je meer mindful in het leven kunt staan. Het helpt je te zijn in het moment waardoor je je stabieler voelt en gehaastheid plaats maakt voor genieten. Je krijgt weer grip en dat voelt goed!
1x per maand, het hele jaar door
€ 550,- pp
Klik hier voor meer info 

Alle 3 de soorten Retraites vinden plaats in een luxe hotel midden in de Veluwse bossen!