Coachingssalon

  HetGeestigeLichaam.nl
 
 

 

       

 

Contact    
 

    Coachingssalon Het Geestige Lichaam
    Baanstraat 3
    1135 CB Edam

    E-mail: karen@hetgeestigelichaam.nl
    Telefoon: 06-29584187


    KVK: 61632414

     Bankrekeningnummer NL97INGB0006640931
    tnv Coachingssalon het Geestige Lichaam

  
Openingstijden
De Coachingssalon is uitsluitend open op afspraak (ook s'avonds).
Dit om alle tijd en rust te geven aan jou als bezoeker.                   
Wil je een afspraak maken, dan kan je telefonisch of per e-mail contact
met mij opnemen.
Ook voor de verkoop van Dr. Hauschka producten of cadeaubonnen kan je mij bellen of mailen en dan maken wij een afspraak op een moment die jou het beste uitkomt!

   


 

 
 


Draag ook jouw steentje bij via de Samenloop Voor Hoop 10-11 juni 2017!

Ik zet mij met Coachingssalon Het Geestige Lichaam deze zomer in voor een prachtig initiatief. Op zaterdag 10 juni vanaf 14.00 uur tot zondag 11 juni 14.00 uur staat Edam-Volendam opnieuw in het teken van de SamenLoop voor Hoop: een 24 uur durend wandelevenement op het Atletiekterrein van AV Edam. Hiermee wordt aandacht gevraagd voor de ziekte kanker en wordt geld ingezameld voor KWF Kankerbestrijding. De 24 uur van SamenLoop voor Hoop staat symbool voor de voortdurende strijd tegen kanker.

Ik wil dit graag samen met jou doen! Jij kan helpen en het is heel eenvoudig. Het vraagt weinig tijd, geld en energie als we het collectief oppakken en ik ben bereid het voor ons te verzorgen! Hoe
Vanuit de Coachingssalon wil ik met jullie een wandelteam vormen. Ik heb minimaal 10-15 deelnemers nodig die een paar uurtjes een wandeling willen maken op het AV terrein van Edam. Hoe meer deelnemers des te korter de wandeltijd (gemiddeld zo'n 1.5 tot 2 uur bij 15 deelnemers) en des te gezelliger om dit samen met iemand of een groepje te doen. Gedurende de 24 uurs loop is er altijd iemand van het Coachingssalon Team aan het wandelen op de baan. Iedereen kan meedoen want het is geen wedstrijd en ook geen sportevent, puur een symbolisch samenzijn via een wandel event. waarbij we samen stilstaan door vooruit te lopen.Tevens zal er ook een braderie zijn en de ontroerende lichtjesceremonie waarbij je een lampje kan neerzetten ter herinnering of ter ondersteuning aan een dierbare.

Indien je een lampje wil neerzetten, kan ik zorgen dat je in het bezit komt van een omhullend zakje wat je zelf kan beschrijven of beplakken. De organisatie zal jouw persoonlijke lampje voorzien van een kaarsje en wanneer het donker wordt zullen de kaarsjes worden aangestoken zodat jouw lichtje zal stralen in de duisternis. Zo'n lampje kost 5 en de opbrengst gaat uiteraard volledig naar het goede doel.
 
Aan mij de eervolle taak om een mooie planning te maken om een waar Coachingssalon Team op de zetten. Inschrijving verzorg ik voor je. Deelname kost 15 waarvan de gehele opbrengst naar KWF en een deel naar Stichting Huis aan het Water gaan. Deze bijdrage betaal je zelf. Je ontvangt een mooi wandelshirt voor tijdens de loop en je ontvangt na afloop van het event van mij een cadeaubon ter waarde van 7,50 om te besteden aan een behandeling naar keuze in de Coachingssalon. Dus al met al doneer jij zelf 7,50 en ik doneer de andere 7,50! (indien je een lampje wil plaatsen bij de lichtjesceremonie doneer je 5 extra)

Ik zal gedurende die 24 uur ook stoelmassages 'verkopen' (met hopelijk wat collega's uit de branche) waarvan de opbrengst ook geheel naar het goede doel gaat. Op deze manier sponsor ik dit event!

Je schrijft je in door mij een simpele email te sturen. Dan stuur ik een inschrijfformulier retour. Na inschrijving ontvang je van mij een factuur waarop jouw deelname bevestigd staat en het openstaande bedrag. Dat mag je aan mij overmaken en ik zorg ervoor dat alle inkomsten bij de Samenloop voor Hoop organisatie terecht komt.

Vervolgens maak ik een mooie planning. Geef duidelijk aan bij 'opmerkingen' indien je graag samen met iemand of met meerdere deelnemers wilt lopen en of ik nog ergens rekening mee mag houden qua tijden. Anders plan ik je vrij in (er wordt 24 uur gelopen, dus ook in de nacht)

Samen maken we er een onvergetelijk event van en samen staan we even stil bij al onze dierbaren die ziek zijn geweest of nog ziek zijn. Ik hoop op jouw deelname!
Liefs!